na wiosnę powstała i juz taki busz? ty to masz rekę kobito
a tworzyłas tez rabate pod swierkami, pamiętasz? co kamien musiałas przesuwać, pokazesz?
zanudzam pewnie ale tego smiałka to nie masz za dużo?
super kolekcja! jestem pod ogromnym wrazeniem również Twojej wiedzy o różach..
coś niesamowitego
u mnie numerem jeden też pashmina - zwarty krzak, baaardzo dlugo i obficie kwietnie, nie śmieci jak artemis. za to za zapach kocham Munstead, nie mam bardziej pachnacej róży. moja kolekcja o wiele skromniejsza ale pewnie się powiększy czy któraś z róz które opisałaś "ładnie pachnie", pachnie równie intensywnie jak Mustead właśnie? bo tylko ja mam do porównania..
napewno będę na wiosnę tworzyła bordową różanke na którą przeniosę Munstead.
przeglądam go właśnie i już mi chyba go kiedyś podrzuciłaś bo kojarzę.
oglądałam złocienie, musiałabym je na zywo obejrzeć. chodzi o to też żeby roslinka wygladała ładnie również poza kwitnieniem
bo ja jeszcze silnie interesują się zupełnie inną tematyką niż ogrody więc tak dzielę czas na jedno i drugie ostatnio bardziej działam w tej drugiej dziedzinie i dlatego
złocieni byś nie chciała u siebie one takie śliczne są zwłaszcze te nowe odmiany w ogóle jeśli chodiz o byliny i ostróżki to koniecznie zajrzyj do ogrodu na wichrowym wzgórzu polecam Monika ma przepiękny ogród
piękna ta ostrózka!
trochę się ostatnio nauczyłam i juz wiem ze w moim ogrodzie nie bedzie tylko róż i hortensji..dzięki forum poznałam takie rosliny jak ostróżka własnie, jarzmianki..drakiew..zawilce
p.s. a gdzie Ty sie podziewałaś ostatnio? przeciez zawsze kawe ze mną tu piłas??
nie wywalaj..wrzuć w wątek na wymiane czy coś jest wiele osob które dopiero załadaja ogród i moze komus się przydadzą wyrzucić zawsze zdążysz
ja bym tak chciała dostać jarzmianki...zawilce...drakiew..
jak będę miala dojrzały ogród to będe sie dzielić roślinami, strasznie miło jest wtedy wiem coś o tym
w tym miejscu sle buziaki do wszystkich moich dobrych duszek