Dlaczego bez hortensji.. to eleganckie krzewy, i dłuuugo ozdobne, małoobsługowe..
Byliny kwitną krótko, maja okresy brzydkie..
Wrzuć foto miesca pod rabatę, wymiary, gdzie słoneczko czyli południe.. i będziemy myślec.. ale mnie musisz wołać.. bo ja siedzę tylo u siebie na wątku a na inen to zaglądam jak się przytrafi..
bo ja jeszcze silnie interesują się zupełnie inną tematyką niż ogrody więc tak dzielę czas na jedno i drugie ostatnio bardziej działam w tej drugiej dziedzinie i dlatego
złocieni byś nie chciała u siebie one takie śliczne są zwłaszcze te nowe odmiany w ogóle jeśli chodiz o byliny i ostróżki to koniecznie zajrzyj do ogrodu na wichrowym wzgórzu polecam Monika ma przepiękny ogród
przeglądam go właśnie i już mi chyba go kiedyś podrzuciłaś bo kojarzę.
oglądałam złocienie, musiałabym je na zywo obejrzeć. chodzi o to też żeby roslinka wygladała ładnie również poza kwitnieniem
Aniu mam dwie na zbyciu
Jedna z kolcami, drugą bez- ta bez większa. Jeśli tylko AniaCh się nie zdecyduje (bo jej zaproponowałam jako pierwszej z racji odległości i dłuższej "znajomości" ), to zapraszam.
Aniu ja na razie nie mam całościowej wizji, więc w razie czego zgłoszę się o pomoc jak już będę wiedziała co właściwie chcę
Wyślę Ci na priv moje zbytki- te same co Ani- może coś Ci się przyda.