przlazłam do Ciebie a ty takioe sliczne krokusiki pokazujesz że i ja dziś nosa wychylę w ich poszukiwaniu. Macham i miłego dzionka życzę.
Bociuś... Co do mnie to trzeci wątek już pół roku ciągnę - ostatnio wianek machnąłem i pół forum przyszło go oglądać, już trzeci tydzień się nim jarają Pokazałem koleżankom na studiach i też cmokały - nad wiankiem, nie nade mną rzecz jasna W ogrodzie Danusi perfekcja do potęgi entej - szał ciemiernikowy, nowy dywan rozłożony - perfekcyjne królestwo w najlepszej formie - tam mus nadrobić zaległości U cioci Gosi storotkowe szaleństwo - w ogrodzie nie ma już miejsca to w domu posadziła - mus jej o ścianach wertykalnych podpowiedzieć Kindzia robi zlot w czerwcu - liczymy, że skrzydła Cię zaniosą do Pszczyny w tym roku Nawigatorka szaleje z wątkiem, że tu nawet najzdolniejsi czytacze forum nie nadążąją. Teraz profanacji kul dokonała i powstanie żywopłot bukszpanowy - oprawa ciurkadełka. W Miłkowie odsłoniły się łuki po winogronach Będą róże, powojniki i rzygacze lub sikające putto (I hope so!) Ana art zaczeła działać w ogrodzie - jeśli chodzi o liczbę wykonanych prac to nie wiem czy nie jest na prowadzeniu. Mus dogonić Polinka jaja robi... 55 sztuk - co jak co, ale wg mnie powinna zrobić jeszcze jedno - co by parzyście było, jak to Pan Bóg w zamyśle miał Madżenka tak obsadza donice, ze wszyscy dooopościsku dostają - a ja to już na pewno Musi nam coś na rozluźnienie polecić z H. Mała Mi muminkuje - rozumiem, że doczytałaś, że teraz są muminki do kwadratu? Ola leon wszystkich doprowadza do depresji swoją perfekcją - o ogrodzie nie wspominam Juzia jedzie na południe, z zaproszeń nie chce skorzystać - a my tacy gościnni Ewa004 planuje intensywne kopanie - ale do tej pory nie wiem czy tuje zostają czy jednak będzie widoczny mur Karolina popcorn takie cuda wysiała, że jak to wzejdzie i zacznie owocować to będziemy się pewnie wszyscy zastanawiać czy to marchewka czy jednak pomidor... Aha - z Tajlandii wróciła - wspólne Filipiny w 2017 już planuje z nią całe forum Nicol 21 ma pieska... Nadpobudliwego - suczka albo pies, więc nie wiem czy jestem wujkiem czy ciocią tego maleństwa Marta Zielona nabawiła się łokcia tenisisty i się rehabilituje... Ale w Katarze mógłbym leczyć każdą dolegliwość KAcha123 drzewa nakupiła - dasz wiarę? Jakby mało miała Iwk4 kupiła kule bukszpanowe przecenione na 75% - a wystarczyło rozbić doniczkę Już szykuję chytry plan MAD jajo robiła - i kuchnię ufafluniła... Ale za to teraz lśni jak psu... futro Jazzy będzie zbijać trumny warzywne - całe forum czeka na zdjęcie surowych dech Kuba Ewa doniczki obsadziła - ale same doniczki takie ładne, że pokrzywa wyglądałaby w niej szlachetnie MArgarete spotkanie grupy łódzkiej ostatnio zorganizowała Eee tam też trumny warzywne zbija Będzie też powstawać przedogródek w tym roku Gosia malkul wróciła z wywczasów i za robotę się wzięła Ale zapuściła ogród okropnie, bo nie dość, że drzewo na schodach jej wyrosło to jeszcze mchem zdążyło się pokryć i kwiaty stokrotek wydać Ewakatowice coś nas ostatnio mniej kocha... Ale kwiatkami pochwaliła się na szczęście To taki przegląd pierwszych 7 stron Resztę niech zrobi ktoś inny - bo ja w końcu student dzienny - na dodatek ciężko pracujący
moje irysy jeszcze kwitna. wyjątkowo długo w tym roku
wow ale zakupy mi sie wszytsko z tego clematisa przyjeło więc bedzie dobrze. jak twój konar? ubierasz go?
pokazywałaś?
ja dalej sie tu gapię na ten rządek podejrzewając że to główkowate czosnki. szok
nie wstydź się tego. mnie też sie czasem zdarza
VIVA sześciopak na wiosnę w OBI
u ciebie Gosiu jak zawsze dekoracji całemnóstwo każdy kącik zagospodarowany , mnei jednak najbardziej ten koszyczek ujął za serce. ślicznei sie skomponował. macham do ciebie szalona kochana
ale obciachałaś ta jarzębinę sporo ale jak lekarz zadbałaś o jej rany więc mniemam że będzie ok macham przedwiosennie
piekne zrobiłeaś te sznurowe jajka i gratuluje tych rodkowych zakupów ladne okazy wybrałaś.
Ojtam ojtam, no czasem się myję
Amelko jakie ci piekne wyszło to jajo! masz juz pomysł na dekoracje?