Renia sama wiesz że wczesną wiosną to w ogrodzie masz urwanie głowy
przycinanie, nawożenie, przesadzanie, dosadzanie... a to pogoda do d...
a potem patrzysz a tu taki prywatny Mordor Ci wyrósł
No kiedyś czytałam, że fusy z kawy pod rośliny , które lubią kwaśne podłoże, to im daję
Żółte liliowce znalazły się na rabacie przez przypadek (dokładnie nie wiedziałam co to jest i wsadziłam ), są wysokie, zajmują mi pół rabaty i nie komponują się kolorystycznie. Postanowione, wylatują. One jakieś wczesne są, szybko kwitną. Część wsadzę pod oknem kuchennym. Zdjęć specjalnie ich chyyba nie mam. Może gdzieś ostatnio na ogólnym ujęciu rabaty widać A co chcesz trochę żółtego?
musieliśmy zaczynac od kotłowni, bo beda piec wnosić, a kto by wtedy tego giganta ruszał, żeby kafle połozyć - więc siła wyzsza nas zmusiła - jakbysmy nie połozyli teraz to znając zycie by ich tam nie było wogóle
Jak wysokie powinny być te róze? Na razie do limonkowych traw testuje Weding Piano i Artemis. Na innej rabacie mam Pashminę i powiem ci ze umieram na widok jej kwiatów
Ogród zachwyca od szałwi, poprzez różanke, na niebieskiej skończywszy. Juz nie wiem co chwalić ! Pieknie masz!!,
Może nie będzie tak źle, wczoraj doszła do mnie przesyłka z F a w niej 4 Artemis dla Dziewczyn.
Jutro sprawdze to miejsce, w którym ja rok temu kupowałam i dam Ci znać.