Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ja i mój ogródek, a może ogród

Ja i mój ogródek, a może ogród

Dominika11 08:07, 17 cze 2016

no i luneło

a co masz na chwasty??? jaki preparat ???
beata_m 08:11, 17 cze 2016

u mnie też lało też więc już drugi dzień bez latania z konewką .......... ale za to chwastów mam zaś od groma! A wydaje mi się, że tyle co skończyłam plewić grrrrrrrrrrrrr :/
AsiaK_Z 08:13, 17 cze 2016

Chciałam kupić starane, ale w sklepiku ogrodniczym, o którym zapomniałam, że mam tuz pod nosem, dostałam chwastox trio. Wzięłam najmniejszą pojemność, bo nie wiem czy da radę. Testować będę na starym kawałku trawnika, tam jest wszystko, a trawy najmniej
A sklepik... no to nie jest centrum ogrodnicze. Kilka doniczek, kilka worków z podłożem kwiatowym, kupa nasion warzywnych, kilka sztuk grabii, azofoska, saletra amonowa? Wiem już dlaczego o nim zapomniałam
Dominika11 08:14, 17 cze 2016

beata_m napisał(a)
u mnie też lało też więc już drugi dzień bez latania z konewką .......... ale za to chwastów mam zaś od groma! A wydaje mi się, że tyle co skończyłam plewić grrrrrrrrrrrrr :/
u mnie to samo tujek przy ogrodzeniu nie widać tak juz zarosły bidulki
Dominika11 08:19, 17 cze 2016

AsiaK_Z napisał(a)
Chciałam kupić starane, ale w sklepiku ogrodniczym, o którym zapomniałam, że mam tuz pod nosem, dostałam chwastox trio. Wzięłam najmniejszą pojemność, bo nie wiem czy da radę. Testować będę na starym kawałku trawnika, tam jest wszystko, a trawy najmniej
A sklepik... no to nie jest centrum ogrodnicze. Kilka doniczek, kilka worków z podłożem kwiatowym, kupa nasion warzywnych, kilka sztuk grabii, azofoska, saletra amonowa? Wiem już dlaczego o nim zapomniałam
też myslałam ostatnio o Starane, bo mi się chwasciochy w trawniku rozsiały z pola - poczekam jak będzie u ciebie po Chwastoxie - daj znać
agnieszka_m 08:26, 17 cze 2016

Domi wyślij trochę tego deszczu do mnie niby sie chmurzy grzmi z daleka i bokiem mnie omija
Dominika11 08:26, 17 cze 2016

agnieszka_malysa napisał(a)
Domi wyślij trochę tego deszczu do mnie niby sie chmurzy grzmi z daleka i bokiem mnie omija
okey postaram sie cosik podesłać
Iggia 08:29, 17 cze 2016

Kot w trawce - super, już wiem czemu mam takie zwichowane
U mnie to dziwne - mam kocimiętkę a kot mi się wykłada na malutkiej niedawno posadzonej stipie
Dominika11 08:35, 17 cze 2016

Iggia napisał(a)
Kot w trawce - super, już wiem czemu mam takie zwichowane
U mnie to dziwne - mam kocimiętkę a kot mi się wykłada na malutkiej niedawno posadzonej stipie
moje do kocimetki też jakoś zbytnio nie lgną, wola trawy
ren133 08:42, 17 cze 2016

Fiufiu fafle w kotłowni Matko jak ja sie przeprowadzałam do domu to łazienki nie miałam wykończonej Także szacun