Sylwia mi się wydaje ze u Ciebie bardziej pasowały meble w szarości nie w beżu
To jeszcze doniczki
Znalazłam ,dzięki Pocieszam się bo to co znalazłam dzisiaj w mojej żurawce to na pewno nie było to. Ale jestem załamana ,bo to co znalazłam w doniczce w domu ,gdzie mam wysiana werbenę to jest TO
red baron jest rewelacyjny, polecam
Asiu pracowałam od rana do zmroku Pizza była na obiad bo szkoda nam było czasu M wpadł w taki amok pracy ogrodowej, ze byłam w szoku!. Chyba załapał takiego samego bakcyla
Rewolucje najlepiej się ogląda, a ambrowce się już niedługo ładnie nam przedstawią Jeszcze zapytam czy tniesz swoje Pissardi. Kupiłem dzisiaj i nie wiem czy zrobić im ostre cięcię aby od razu się mocno zagęściły, na kwiatach w tym roku mi nie zależy bo wiadomo kilkanaście patyków i tak szału nie zrobi
Wczoraj to ja ambrowce kupowalam. Ale było dzisiaj cudownie. A niech nawet jutro pada. Tak się narobiliśmy z M, że nie mam nawet siły zdjeć wkleić... Umieram
Jejku jakie te iryski są śliczne,chyba sobie na jesień takie kupię[/quote ]kupuj bo warto, ja na pewno kupie dużo irysków
Aneta.. pokazuj.. cudne zestawienie... tofam krokusiki, tofam iryski. i mogę bez końca .. i też już myślę gdzie dosadzić jesienią Bo to teraz trzeba myśleć... bo teraz widać gdzie się zmieszczą i będą widoczne.. Sadziłam pod katalpą 2 lata temu, przyleciał eMus i mnie oświergolił, że ranie korzenie drzewa.... i on protestuje.. przestałam... a w tym roku sie pyta dlaczego nie posadziłam wkoło drzewa, by fajniej wyglądało.... nie odezwałam sie ani słowem.... Bo dzięki temu mam zgodę na dosadzenie Tylko sadzić będę jak nie widzi.. bo znów sobie przypomni