nie pamiętam czym białym (firma)impregnowałam plac zabaw ale plac zabaw nie wygląda w tej chwili za ciekawie. Gdyby ta altana tak miała wyglądać po zimie to już bym wolała w brązie chyba ...
Aniu nie mam co ciachać.... ciut je już skorygowałam, to co wystawalo ale po ostrym cieciu na początku września niemal nie wymagają korekty. Maja już natomiast mnóstwo mlodych paczkow, wiec ciecie czeka mnie w czerwcu
w sobotę wypucuję po zimie i ocenię ale to, ze farba jest trwała mogę potwierdzić ... u mnie w czasie deszczu ziemia bardzo brudziła a i tak przetrwała ...
Na tej stronie , którą Ci podałam jest lista przedstawicieli handlowych, zadzwoniłam do pana i prosił aby wysłać maila z zamowieniem do niego. Farbę przywiózł kurier i płaciłam przy odbiorze.
Sprawdzałam ceny - tak było najtaniej.
A kupowałaś w necie czy gdzieś u siebie? bo ja jak w tamtym roku szukałam białego do placu zabaw to wybałuszali na mnie gały że chce drewno na biało malować
szczerze to mi ten szary się podoba bardzo bo ja lubię szarości, ale po altanie będziemy robili pergolę przy tarasie, a biały będzię mi bardziej pasował do elewacji