Taaa przygotowana, kwota ponad 20 tyś za ściankę i wgłebnik skutecznie nas przyhamowała
A teraz nieudolnie szukam od 2 miesięcy kogoś kto konstrukcję pod meble zrobi, w sumie to się dogadałam z takim jednym na FB, w sobotę mam do niego podjechać i zapłacić za materiał - ale póki co to mi się to takie wirtualne wydaje, że dopóki nie zobaczę to nie uwierzę
Może uda się we wlasnym zakresie z kwasówki zrobić Ale to na razie pozostaje w fazie rozmów Oglądalam te z polipropylenu (dzięki za link) mnie sie podobają ale eM zapodał temat nierdzewki
pewnie, że tak, może do tego czasu i ja znajdę wykonawcę, który mi to zrobi za normalne pieniądze
A szkic zrób koniecznie - my właśnie rysując różne wersje (bo zaplanowana jest ścianka podwójna) dopiero zobaczyliśmy w jakich proporcjach ona prezentuje się najlepiej.
Tylko, że ja mam rysunek, a wykonawcy brak, ehhh....
Będzie jedna zaokrąglona Zmodyfikowałam pierwotną wersję bo za mało miejsca tam jest ... w realu to jednak inaczej wszystko wygląda Myślę, że będzie dobrze
Ciągle się coś dzieje ... chociaż ostatnio spędzam mniej czasu w ogrodzie ... w końcu udało mi się wygospodarować 45min dziennie na callanetics
Nie mam na razie żadnych zdjęć ... ale musze się pokusić o taki szkic ścianki z wymiarami i umiejscowieniem osprzętu ... jeśli to wszystko będzie właściwie działać to może przyda się innym, którzy tak jak ja blądzą we mgle z realizacją ścianki wodnej
pewnue da rade jedynie moze mniej ej obficie kwitnac.i mnie na całodniowej oatelni.domyslam sie ze jeszcze murki ogrodzenia,ktore ma za soba dodatkowo ja grzeja. Zapytaj moze Edyty ona ma chyba w popoludniowym cieniu czesciowo jesli dobrze pamietam albo Ewy.