Nie mam na razie żadnych zdjęć ... ale musze się pokusić o taki szkic ścianki z wymiarami i umiejscowieniem osprzętu ... jeśli to wszystko będzie właściwie działać to może przyda się innym, którzy tak jak ja blądzą we mgle z realizacją ścianki wodnej
Będzie jedna zaokrąglona Zmodyfikowałam pierwotną wersję bo za mało miejsca tam jest ... w realu to jednak inaczej wszystko wygląda Myślę, że będzie dobrze
Ciągle się coś dzieje ... chociaż ostatnio spędzam mniej czasu w ogrodzie ... w końcu udało mi się wygospodarować 45min dziennie na callanetics
pewnie, że tak, może do tego czasu i ja znajdę wykonawcę, który mi to zrobi za normalne pieniądze
A szkic zrób koniecznie - my właśnie rysując różne wersje (bo zaplanowana jest ścianka podwójna) dopiero zobaczyliśmy w jakich proporcjach ona prezentuje się najlepiej.
Tylko, że ja mam rysunek, a wykonawcy brak, ehhh....
Może uda się we wlasnym zakresie z kwasówki zrobić Ale to na razie pozostaje w fazie rozmów Oglądalam te z polipropylenu (dzięki za link) mnie sie podobają ale eM zapodał temat nierdzewki