Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród

Ensata 13:12, 14 cze 2016

ren133 napisał(a)

Kasia
Dobrze, że mi przypomniałaś o tej firmie ... pokażę eMowi
Ceny wylewek Oase zabijaja, szukaj na allegro, z polipropylenu. Nie brudza sie, nie rdzewieja sa tanie
Pluszakowa 21:41, 14 cze 2016

Ostatnio nie nadążam za wątkami, ale obiecuję się poprawić i czekam niecierpliwie na ściankę.
ren133 21:41, 14 cze 2016

Dominika11 napisał(a)
ach z tymi fachowcami - szkoda gadać - człowiek musi znać się i miec pojęcie w kazdej dziedzinie

Ty to dopiero możesz coś powiedzieć na ten temat ... w końcu się urządzasz
ren133 21:45, 14 cze 2016

inag napisał(a)
Czytam, że ścianka się robi Ale suuuuper! Czekam w napięciu Pokazuj wszystko - nawet fundamenty!

Nie mam na razie żadnych zdjęć ... ale musze się pokusić o taki szkic ścianki z wymiarami i umiejscowieniem osprzętu ... jeśli to wszystko będzie właściwie działać to może przyda się innym, którzy tak jak ja blądzą we mgle z realizacją ścianki wodnej
ren133 21:47, 14 cze 2016

AnnaCh napisał(a)
Czyli uda się z realizacją ścianki super

Na 100% to ciężko coś tu mówić ale jest nadzieja
ren133 21:50, 14 cze 2016

lindsay80 napisał(a)
Renia, to jaka będzie ścianka, tylko jedna, ale zaokrąglona tak jak było w projekcie, czemu zrezygnowałaś z tej pierwszej wersji?
Fajnie, że się dzieje

Będzie jedna zaokrąglona Zmodyfikowałam pierwotną wersję bo za mało miejsca tam jest ... w realu to jednak inaczej wszystko wygląda Myślę, że będzie dobrze
Ciągle się coś dzieje ... chociaż ostatnio spędzam mniej czasu w ogrodzie ... w końcu udało mi się wygospodarować 45min dziennie na callanetics
lindsay80 21:51, 14 cze 2016

ren133 napisał(a)

Nie mam na razie żadnych zdjęć ... ale musze się pokusić o taki szkic ścianki z wymiarami i umiejscowieniem osprzętu ... jeśli to wszystko będzie właściwie działać to może przyda się innym, którzy tak jak ja blądzą we mgle z realizacją ścianki wodnej

pewnie, że tak, może do tego czasu i ja znajdę wykonawcę, który mi to zrobi za normalne pieniądze

A szkic zrób koniecznie - my właśnie rysując różne wersje (bo zaplanowana jest ścianka podwójna) dopiero zobaczyliśmy w jakich proporcjach ona prezentuje się najlepiej.
Tylko, że ja mam rysunek, a wykonawcy brak, ehhh....
ren133 21:53, 14 cze 2016

Ensata napisał(a)
Ceny wylewek Oase zabijaja, szukaj na allegro, z polipropylenu. Nie brudza sie, nie rdzewieja sa tanie

Może uda się we wlasnym zakresie z kwasówki zrobić Ale to na razie pozostaje w fazie rozmów Oglądalam te z polipropylenu (dzięki za link) mnie sie podobają ale eM zapodał temat nierdzewki
lindsay80 21:55, 14 cze 2016

ren133 napisał(a)

Może uda się we wlasnym zakresie z kwasówki zrobić Ale to na razie pozostaje w fazie rozmów Oglądalam te z polipropylenu (dzięki za link) mnie sie podobają ale eM zapodał temat nierdzewki

my też jak się rozglądaliśmy kilka miesięcy temu to za nierdzewką, na A jest tego sporo.
ren133 21:55, 14 cze 2016

Pluszakowa napisał(a)
Ostatnio nie nadążam za wątkami, ale obiecuję się poprawić i czekam niecierpliwie na ściankę.

Ja to bym radziła cierpliwie poczekać