Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "magnolia"

"W kolorze blue" 16:02, 08 wrz 2015

Do góry
mnie tez się podoba!!! Super jest!
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:57, 08 wrz 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
zostawię kilka przedulewnych fot

Baron w donicy! Czad
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:53, 08 wrz 2015

Do góry
ale pięknie!
Frosted C w donicach są niezwykłe, lekkie.
Dynie z jarzębinowym wiankiem mega!
I cała reszta śliczna.
jarzmiany z Niedźwiedziami polarnymi nieziemskie- plastikowe podokładałas czy co?

I ujęcia mnie się podobają.
I widok na smaczny kącik przy altanie- wiecie dziewczyny jakie tam pyszne rzeczy bywają?

Widzę że trzmielinka czysta jak łza, żadnych chwastów przy neij nie ma!- dzielna dziewczyna
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 08:56, 08 wrz 2015

Do góry
margaretka3 napisał(a)
Reniu, co tam u Cię? Kiedy wybierasz się po drzewka?

Nic nowego, ciekawego. Odczuwam jesień w kościach i humorze
Po drzewkach pewnie dopiero w październiku. W tym miesiącu wydatki szkolne nie pozwalają na takie zakupy.

Brunera, którą razem kupowałyśmy świetnie rośnie. Ale Pani w szkółce podała mi złą nazwę.

Moja róża nr 1 - chandos beauty rośnie jak szalona. Inne (oprócz Mariatheresia) stanęły w miejscu.

Magnolia pierwszy raz zawiązała mnóstwo pąków kwiatowych. Jednak przesadzanie wiosna wyszło jej na dobre.

MAM NA ZBYCIU ODROSTY KORZENIOWE JOGODY GOJI "NEW BIG". Kto chętny?

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:50, 08 wrz 2015

Do góry
Magnolia- to zgapię jak dorwę
W tym roku słonce było bezlitosne to nei trzeba się z niczego tłumaczyć

Beatka
– to znaczy że będziesz jarzębinkowała dekoracje?

Justysia – to chyba różnie bo u mnie różnica w kwitnieniu jest ogromna

Ensata- należy się dziadowi ukręcić co nieco, czekam w sumie razem z tobą mając na względzie obietnicę twoją
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 08:28, 08 wrz 2015

Do góry
iwonadm napisał(a)
Suuuper czy ta magnolia to genie? Czy masz może zdjęcia jej całej? Chcę wymienić na nią 2 grujecznik i

To jest magnolia BLACK Tulip- bardzo podobna.

Genie jest na 1 zdjęciu - tym z pieskiem. Zaraz po lewej stronie pomiedzy dwoma hortensjami.
Ogród hortensjowo brzoskwiniowy 05:29, 08 wrz 2015

Do góry
Suuuper czy ta magnolia to genie? Czy masz może zdjęcia jej całej? Chcę wymienić na nią 2 grujecznik i
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 16:19, 07 wrz 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

Gosi jest piękny, mój jest w drodze do bycie pięknym. Spory kawał za Twoim

dowcipne jej zawsze
spory kawał to chyba w odległości
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:04, 07 wrz 2015

Do góry
ewakatowice napisał(a)
Cieszę się, że macie takie piękne ogrody ale po takiej dawce zdjęć to kiepsko wracać na swoje pole

Gosi jest piękny, mój jest w drodze do bycie pięknym. Spory kawał za Twoim
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:02, 07 wrz 2015

Do góry
dziewczyny dziękuję za Wasze uznanie, jest dla mnie bardzo miłe i ważne.

Gosia- zgapiaj, pewnie.
Mój Em mówił że tłumaczył się Twojemu z suchego trawnika- musi mieć wieelki kompleks na tym punkcie. A gdybym ja była, tłumaczyłabym się z reszty niestety

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:57, 07 wrz 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

To turzyca cienista

wkurzysz się jak se ją zgapię?

ps. pięknie u ciebie, mój mąż jak wrócił ostatnio do ciebie to nachwalić nie mógł

stipy to moje ulubione ale tez cudnie skoponowane jeżówki z rozplenicą a grab mięsisty az miło.

red baron w donicy tez świetnie, z szarością mu do twarzy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:05, 07 wrz 2015

Do góry
kasia_w napisał(a)
Cóż to jest za trawa, bom zgłupiała?

Ogród urokliwy
więcej, więcej prosimy

To turzyca cienista
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:04, 07 wrz 2015

Do góry
beta napisał(a)

a to jest mój ulubiony kadr z Twojego ogrodu...uwielbiam...

dzięki- taki mam widok z kuchni, tylko na wprost, nie pod kątem.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:56, 07 wrz 2015

Do góry
Cóż to jest za trawa, bom zgłupiała?

Ogród urokliwy
więcej, więcej prosimy

magnolia napisał(a)

Od nowa ... na przekór wszystkim 11:03, 07 wrz 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
na zdrowie. Jak coś Ci trzeba poradzić, dawaj znać,niestety nie śledzę większości wątków, raczej bardzo niewiele z braku czasu.

Marta, ja wiem i rozumiem, jak będę miała jakieś wątpilwości to gdzieś Cię złapię
Od nowa ... na przekór wszystkim 10:58, 07 wrz 2015

Do góry
na zdrowie. Jak coś Ci trzeba poradzić, dawaj znać,niestety nie śledzę większości wątków, raczej bardzo niewiele z braku czasu.
Od nowa ... na przekór wszystkim 10:54, 07 wrz 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
no to się nie przejmuj tą przemiennościa jak i tak się jej nie 'czyta'
Pytam o ziemię bo mam takie doświadczenia że przy suchej ziemi taki żywopłot robi przy sobie prawie martwy pas bo wypija wodę.
Na glinie jest sporo lepiej, daje się hodować rosliny przy nim, na piachu słabo.
Pewnie przez pierwsze kilka lat, nawet 10 da się tam coś hodować,- np pas traw ozdobnych ( jeśli to słoneczna strona ) a potem będzie znacznie gorzej.
Ale jeśli możesz to zaakceptować, sadź żywopłot grabowy

ok. bardzo dziękuję, buziak
Od nowa ... na przekór wszystkim 10:49, 07 wrz 2015

Do góry
no to się nie przejmuj tą przemiennościa jak i tak się jej nie 'czyta'
Pytam o ziemię bo mam takie doświadczenia że przy suchej ziemi taki żywopłot robi przy sobie prawie martwy pas bo wypija wodę.
Na glinie jest sporo lepiej, daje się hodować rosliny przy nim, na piachu słabo.
Pewnie przez pierwsze kilka lat, nawet 10 da się tam coś hodować,- np pas traw ozdobnych ( jeśli to słoneczna strona ) a potem będzie znacznie gorzej.
Ale jeśli możesz to zaakceptować, sadź żywopłot grabowy
Od nowa ... na przekór wszystkim 10:44, 07 wrz 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
Iwonko chcesz go zamiast tego co tu rosnie czy pomiedzy ogrodzenie a te rosliny?

jaką masz ziemię bo zapomniałam?- glinę, piach? Trzyma wilgoć?

to wszystko będzie przesadzone, gliny to tam nie ma, raczej suche miejsce, całego widoku to ja nie ogarnę
edit. to ok. 20 m będzie
Od nowa ... na przekór wszystkim 10:41, 07 wrz 2015

Do góry
iwka napisał(a)
to bedzie widok z okna kuchennego, jak wąsko da się taki żywopłot prowadzić, bo myślalam jeszcze czymś podsadzić, no i nie chcialam bardzo wysokiego, do wysokości siatki. Nie będzie to żle wyglądało, wysokie świerki, potem niski żywopłot i znowu wysokie świerki?

a ogarniesz taka szeroka perspektywę widoku?- te świerki żywopłot i swierki?- z okna chyba nie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies