ale pięknie!
Frosted C w donicach są niezwykłe, lekkie.
Dynie z jarzębinowym wiankiem mega!
I cała reszta śliczna.
jarzmiany z Niedźwiedziami polarnymi nieziemskie- plastikowe podokładałas czy co?
I ujęcia mnie się podobają.
I widok na smaczny kącik przy altanie- wiecie dziewczyny jakie tam pyszne rzeczy bywają?
Widzę że trzmielinka czysta jak łza, żadnych chwastów przy neij nie ma!- dzielna dziewczyna
Nic nowego, ciekawego. Odczuwam jesień w kościach i humorze
Po drzewkach pewnie dopiero w październiku. W tym miesiącu wydatki szkolne nie pozwalają na takie zakupy.
Brunera, którą razem kupowałyśmy świetnie rośnie. Ale Pani w szkółce podała mi złą nazwę.
Moja róża nr 1 - chandos beauty rośnie jak szalona. Inne (oprócz Mariatheresia) stanęły w miejscu.
Magnolia pierwszy raz zawiązała mnóstwo pąków kwiatowych. Jednak przesadzanie wiosna wyszło jej na dobre.
MAM NA ZBYCIU ODROSTY KORZENIOWE JOGODY GOJI "NEW BIG". Kto chętny?
dziewczyny dziękuję za Wasze uznanie, jest dla mnie bardzo miłe i ważne.
Gosia- zgapiaj, pewnie.
Mój Em mówił że tłumaczył się Twojemu z suchego trawnika- musi mieć wieelki kompleks na tym punkcie. A gdybym ja była, tłumaczyłabym się z reszty niestety
no to się nie przejmuj tą przemiennościa jak i tak się jej nie 'czyta'
Pytam o ziemię bo mam takie doświadczenia że przy suchej ziemi taki żywopłot robi przy sobie prawie martwy pas bo wypija wodę.
Na glinie jest sporo lepiej, daje się hodować rosliny przy nim, na piachu słabo.
Pewnie przez pierwsze kilka lat, nawet 10 da się tam coś hodować,- np pas traw ozdobnych ( jeśli to słoneczna strona ) a potem będzie znacznie gorzej.
Ale jeśli możesz to zaakceptować, sadź żywopłot grabowy