Nawigatorka Tys obledna w tych linkach boskie boskie. Tylko teraz czekam na meble i jak juz będą to pewności na biorę jak to ma wyglądać. Teraz to i tak portfel tylko skora pachnie
Agnieszki Milo Cie widzieć buxiolki fajnie ze wpadlas
Kawa o byśmy zadowolone byly.
Agatek buziaczki pozdrawia rowniez
Kamasja ja pisalam juz mój pies ma swoj brodxik niski w gospodarczym polecam pozdrawiam
Ewciu kiepsko może się jeszcze rozk ręce.......przytulam choinkę juz mam jedna stoi na tarasie a ta do domu jeszcze leży na podwórku i czekav
Lindsey ty mi tutaj nie fikaj hihi napięcia brak buziaczki dla aniolka
Paulinko swiatecznie troszkę dzialam to co juz należy, przystroilam lampkami dom i piernicxki zrobione
Ilonko nieźle mi humorem poprawilas, moje drzwi juz tylko z tym skeczem będę wiązać uwielbiam ich
Marzenko ja na brudnego psa mam. Takie rozwiązanie........Fido wcgodxi przez garaż , potem wchodzi do pomieszczenia gospodarczego gdzie jest dla niego brodzik i tam się myje ..lampki pod prysznic i czysciutki chlopak polecam
Filomenko masz rację wspomina nam PAN ze. Drzwi otwierane do środka. tracą na szczelności ale
zdecydowalismy ze to jest dla nas dobre rozwiązanie buziolek. Dzięki za rady
Ewciu po to różne rozwiązania bo każdy ma inne potrzeby i problemy. Buzuilki kochana