Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

hanka_andrus 19:49, 16 gru 2015

Widzę, że dziewczęta mocno Ciebie motywują! Ja się podłączę do oglądania, jak będzie co. Zapraszam do mnie, jakby Ci za bardzo dokuczyły.
Pozdrawiam serdecznie właścicielkę i gości!
lojalna_ 19:51, 16 gru 2015

Justys wole pokazać juz moje zamontowane

Kawa no ja tak mam od czasu jak się wprowadzilam celu czas się zastanawiam co w pierwszej kolejności zrobić tyle tego pilnego jeszcze

Iwka

Margarete buziaczki ....lato wnosisz tym avatarem teraz kiedy buro aż Milo się patrzy

Malkul mówi las mi jak to z Twoimi drzwiami ech , moje realizacja za 6 tygodni ale nie wiadomo jaka będzie pogoda
lojalna_ 19:53, 16 gru 2015

hanka_andrus napisał(a)
Widzę, że dziewczęta mocno Ciebie motywują! Ja się podłączę do oglądania, jak będzie co. Zapraszam do mnie, jakby Ci za bardzo dokuczyły.
Pozdrawiam serdecznie właścicielkę i gości!

Hanusiu wszystkich ostatnio zaniedbuje ogrodowiskowo a najbardziej siebie ale wiosna tuz tuz i będzie lepiej radosniej
hanka_andrus 19:55, 16 gru 2015

I takiego stanowiska oczekiwałam. Do marca 75 dni, jakby co! Co raz bliżej! Buźka!
lojalna_ 20:09, 16 gru 2015

Dominiczko niestety będzie rwanko ostre

Paulinko swiatecznie troszkę dzialam to co juz należy, przystroilam lampkami dom i piernicxki zrobione

Ilonko nieźle mi humorem poprawilas, moje drzwi juz tylko z tym skeczem będę wiązać uwielbiam ich

Marzenko ja na brudnego psa mam. Takie rozwiązanie........Fido wcgodxi przez garaż , potem wchodzi do pomieszczenia gospodarczego gdzie jest dla niego brodzik i tam się myje ..lampki pod prysznic i czysciutki chlopak polecam

Filomenko masz rację wspomina nam PAN ze. Drzwi otwierane do środka. tracą na szczelności ale
zdecydowalismy ze to jest dla nas dobre rozwiązanie buziolek. Dzięki za rady

Ewciu po to różne rozwiązania bo każdy ma inne potrzeby i problemy. Buzuilki kochana
lojalna_ 20:10, 16 gru 2015

hanka_andrus napisał(a)
I takiego stanowiska oczekiwałam. Do marca 75 dni, jakby co! Co raz bliżej! Buźka!

Haniu fajnie to przeczytać a Ty masz zawsze racje pozdrawia milutko
lojalna_ 20:19, 16 gru 2015

Nawigatorka Tys obledna w tych linkach boskie boskie. Tylko teraz czekam na meble i jak juz będą to pewności na biorę jak to ma wyglądać. Teraz to i tak portfel tylko skora pachnie

Agnieszki Milo Cie widzieć buxiolki fajnie ze wpadlas

Kawa o byśmy zadowolone byly.

Agatek buziaczki pozdrawia rowniez

Kamasja ja pisalam juz mój pies ma swoj brodxik niski w gospodarczym polecam pozdrawiam

Ewciu kiepsko może się jeszcze rozk ręce....... przytulam choinkę juz mam jedna stoi na tarasie a ta do domu jeszcze leży na podwórku i czekav

Lindsey ty mi tutaj nie fikaj hihi napięcia brak buziaczki dla aniolka

Amelia Ty zboju ech Aleś nam stracha napedxila

lojalna_ 20:44, 16 gru 2015

zapraszam )

leon60 20:49, 16 gru 2015

Jolu jak pięknie i elegancko brakuje tylko śniegu
lojalna_ 20:52, 16 gru 2015

leon60 napisał(a)
Jolu jak pięknie i elegancko brakuje tylko śniegu

Olus fest tradycyjnie nie mam czasu niestety......zachwycam się Waszym cudnistymi ozdobami . Dzięki za mile slowo