Ale cuda będą Mnie 2 tygodnie nie było w ogrodzie i nawet nie wiem czy jutro będę mógł coś pogrzebać w ziemi, bo leje... Po co ja to auto myłem, jeszcze nie zdążyłem wycofać z myjni i już kropiło
na razie jestem na etapie dążenia do doskonałości, jak się napatrzyłam na ogród Oli, to stwierdziłam, że jak się przyłoże, to się uda, ale już widzę, że to ciężko będzie...
Jeszcze mog stwierdzić, że wszystko pamiętam co i kiedy mam zrobić - aczkolwiek przez pracę i jakże ograniczoną ilość miejsca w mózgu chyba taki notatnik założę I jeszcze na dropboxie, co by mi czasem nie zniknął
Co tam trzymasz w tym notatniku? Prace na poszczególny miesiąc, tygodnie? Terminy pryskania i nawożenie? Odmiany róż też podejrzewam?
Jak ja lubie Twój front Kurcze zainspirowałas mnie w tej chwili - ale już nie chce mi się robić rozroby Jeszcze się mi rośliny nie ukorzenily po ostatniej
Jak ja lubie Twój front Kurcze zainspirowałas mnie w tej chwili - ale już nie chce mi się robić rozroby Jeszcze się mi rośliny nie ukorzenily po ostatniej