na chwile wyjrzało słońce więc krokusy zaczeły się otwierać, niestety króyko to trwało, liczę na to ocieplenie zapowiadane, bo na razie niewielka część krokusów na tej rabacie zakwitła
identyczny sekator mam od jesieni i jestem bardzo zadowolona, od chłopaków dostałam goździki jak na dzień kobiet przystało .
piękne te kwitnące iryski, dzisiaj robiąc w ogrodzie patrzyłam pod ich kątem na przyszły rok
Z dziką zazdrością patrze na stokrotki ...
wcale się nie dziwie, że napatrzeć się nie możesz na donice bo śliczne te kwiatuchy. Dzisiaj się zdziwiłam bo mi trawy w donicach chyba przezimowały...
Szafirki spoko , nowe cebulki dopiero u mnie pierwsze listki przez kore przebijają. Pojawią się u Ciebie w tym tygodniu, szafirki kwitną póżno, w tym roku pewnie na początku kwietnia zakwitną...
bukszpany ładniste, ja bym dała je w takim artystycznym nieładzie niestety musisz polatać nie tylko z wężem ale i donicami, porobić foty i porównać które ustawienie będzie fajniejsze
oooo ucałuje Cię rozsądna kobieto
pamiętam te lamenty z ubiegłych lat, że pada, że rośliny grzyby zżerają, że nic zrobic ni można. Wole podlewać niż patrzyć przez okno na zapłakany ogród. Wiem, że fajnie by było gdyby była jakas równowaga ale tak sie nie da ...