Ja też z Mazowsza, u mnie nie piasek ale wszędobylska glina, dwa sztychy łopata i glina ziemia nie przepuszczalna więc nie wiem co.lepsze piasek czy glina.
Oglądam od poczatku, bo warto. Podest też mi się podoba. Chce zrobić taras w tym roku mam trochę za maly i chciałam go powiększyć. Czy ta twoja firma też robi tarasy? Zadaszenia itd resztę. Czy drewno sama kupowałas. Możesz podać namiary na priv
Mirka szkoda że się wcześniej nie pochwalila ta werbena chętna bym była.
Ale co się odwlecze to....
Mirka tzn że jej nie przycinasz tylko wyczesujesz.
Mam 2 doniczki na balkonie chce do skrzyń posadzić kupiłam jesienią nie będę jej na działce sądziła bo już ją kiedyś miałam i ku zmarzła.
Nic nie robię na działce nawet jeszcze wszystkiego nie przemielilam zimno więc nie będę się narażać.
Wydawało mi się że mam dużo fotek stipy a tu raptem dwie z bluska. Zobacz te końcówki to kwitnienie pierzaste bardzo delikatne.
Na ostatniej focie że stipami mam pełno w kamieniach siewek.
Tutaj przy okazji wstawiam hortensje wanilię wbjesieni pięknego koloru dostaje każdego roku.
Ja nigdy nie dzieliłam więc nie mogę nic napisać. Bardzo stipki lubię nawet mam sporo siewek muszę je zebrać i przesadzić. Stipa najładniejsza jak zielona i zaczyna kwitnąć.
Ty zobacz czy twoja stipa nie ma mlodych siewek i zrób krzaczki.
Czy ktoś mi powie, czy mam ciąć taka turzyce i kiedy. Chyba turzyca Buchanana.
Stały na balkonie widać, że żyją, ale nigdy nie przycinalam turzyc.