Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Jak "ożywić" mój szmaragdowy ogród 20:26, 01 kwi 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Będzie Pani zadowolona Tylko pamiętaj, że one fajnie się rozrastają na boki, także zachowaj odpowiednie odległości Bo będziesz mieć z nich zywopłot

czyli co ile radzisz posadzić? ... bo żywopłotu nie mam ochoty z nich zrobić
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 19:20, 01 kwi 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Czas spędzony przed komputerem czy telefonem w ręce, ale przy otwartej książce liczy się jako czas nauki Zawsze sobie tak wmawiam, a potem na drugich terminach modlę siebie zdać
Włosy długie zostaw! A czarne ścierki to konieczność Ostatnio w Ikei kupiłem lniany bieżnik właśnie w tym kolorze i zachodze w głowę jak mogłem wcześniej bez niego żyć?

tak, tak, moja dewiza zawsze była taka jak Twoja ile ja rzeczy widziałam, bądź robiłam nad książkami!!Im więcej plam i kolorów tym nauka była lepsza!

Ogony posadzone 1 kulka cisowa naprawiona. 2 kwadraty poprawione...ups... jeden kwadrat a drugi prostokąt wyszedł, ale luzik! David rosną tak wolno, że nikt ich nie zauważy.
Nadmiarowe ciski stoją dzielnie pod ogrodzenie... z cenami w stronę ogrodzenia

kurna... nie mam czarnego bierznika!!! Chyba po egz się do Ikei wybiorę!
Coś jeszcze, coś więcej... 18:47, 01 kwi 2016
Do góry
Sebek napisał(a)

Takiego komplementa mi dałaś, że aż się na bieżni potknąlem
Siewki werbeny za 2-3 tygodnie, jak nie później.... Chwasty wyrwij ręcznie

jak to czytam to się pocę ...u mnie bez motyczki to nie idzie ....motykowanie to u mnie podstawa odchwaszczania! ...nie umiem bez a pazury za krótkie mam))))))))))))
Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 17:36, 01 kwi 2016

Do góry
Czas spędzony przed komputerem czy telefonem w ręce, ale przy otwartej książce liczy się jako czas nauki Zawsze sobie tak wmawiam, a potem na drugich terminach modlę siebie zdać
Włosy długie zostaw! A czarne ścierki to konieczność Ostatnio w Ikei kupiłem lniany bieżnik właśnie w tym kolorze i zachodze w głowę jak mogłem wcześniej bez niego żyć?
Coś jeszcze, coś więcej... 17:09, 01 kwi 2016

Do góry
07_Rene napisał(a)

Przez zimę wyszłam z wprawy. Muszę poćwiczyć. Choc ja tam wolę się zachwycać całym ogrodem - na przykład Twoim

Kiedy mam zacząć wypatrywać siewek werbeny w gruncie??? Na razie nic nie widzę oprócz chwastów, przeleciałabym motyczką, ale boję się, że nasiona zagrzebię i nic nie wzejdzie.

Takiego komplementa mi dałaś, że aż się na bieżni potknąlem
Siewki werbeny za 2-3 tygodnie, jak nie później.... Chwasty wyrwij ręcznie
Coś jeszcze, coś więcej... 17:07, 01 kwi 2016

Do góry
MAD napisał(a)
Seba jako zając. Bomba!

Mogę być jeszcze piratem albo rzygać tęczą - snap ma tyle nowych funkcji, że sam nie wyrabiam
Coś jeszcze, coś więcej... 17:06, 01 kwi 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Uroczy z Ciebie zajączek Niejedna by Cię wytargała za te uszka. Mnie już nie wypada z racji wieku

Z tym targaniem to nie wiem - kolejki nie widzę
Coś jeszcze, coś więcej... 17:05, 01 kwi 2016

Do góry
jazzy napisał(a)
Seba

Marta
Coś jeszcze, coś więcej... 17:05, 01 kwi 2016

Do góry
Milka napisał(a)
I lilie czuby wystawiły, ciekawe czy zakwitną, skoro różowe poszły w pobliżu róży Madame Plantier.

Kibicuję im mocno! Towarzystwo iście szlacheckie
W Kruklandii 14:49, 01 kwi 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Foty z wyjazdu obejrzałem - na Kasprowy wszedłem na nogach... po drodze na Czerwone Wierchy... Pamiątkę na plecach mam do dziś
Od tego śniegu wolę Twoje krokusy

Spadłeś czy jak????
Ja kiedyś też wlezę....bez młodej.... i latem raczej

Jak wolisz to masz

Coś jeszcze, coś więcej... 14:09, 01 kwi 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Za chwilę wszystko ruszy i będziemy się zachwycać Twoimi ujęciami bylin

Przez zimę wyszłam z wprawy. Muszę poćwiczyć. Choc ja tam wolę się zachwycać całym ogrodem - na przykład Twoim

Kiedy mam zacząć wypatrywać siewek werbeny w gruncie??? Na razie nic nie widzę oprócz chwastów, przeleciałabym motyczką, ale boję się, że nasiona zagrzebię i nic nie wzejdzie.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 13:56, 01 kwi 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
A gdzie to Cię wywiało na północ! Przynajmniej może jakieś jezioro zobaczysz - a szkółek po drodze to już w ogóle multum

Sebek jaka północ? Centrum bambusy wreszcie odbiorę zamówione w styczniu
Moja codzienność - ogród Oli 09:26, 01 kwi 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

No jak to tak - dziś transmisje na żywo prowadziła

Sebku wiem właśnie dlatego moje skojarzenie A tak w ogóle ja tam wolę kalorię z łopatą spalać niż z Chodakowską Chyba większość tutaj tak ma
Moja codzienność - ogród Oli 09:19, 01 kwi 2016

Do góry
ivo napisał(a)

Troche jest ale nie tak bardzo świat widać. Ja zaczynam ździerać darń i stwierdzma że tam gdzie jest darń tak na dziko zasiana to jeszcze się fajnie zdziera a tam gdzie posiałam trawę masakra taki gruby ten trawnik że ciężko łopatę wbić. Zrobie tak jak ty że podetnę nożykiem a resztę łopatą No upociłam się wczoraj przy tym . Chodakowskiej nie trzeba

No jak to tak - dziś transmisje na żywo prowadziła
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 09:18, 01 kwi 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Co to dla Ciebie
zadanie ciężkie do wykonania
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 09:17, 01 kwi 2016

Do góry
siakowa napisał(a)

przekaże od cioci z interneru

mam nadzieje ze juro ale młodszy zasmarkany i niefajnie kaszle...a jutro rodzina na urodziny się zjeżza, starszy ma rano mecz wiec eM będzie zajęty...postaram się to zadanie jakoś wcisnąć w ten grafik tylko ze tam jeszcze trzeba darń zdjąć

Co to dla Ciebie
Czasem słońce czasem deszcz 07:26, 01 kwi 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja jakiś niedouczony albo już śpię... Ale po co po wertykulacji aeracja?

naprawdę nie trzeba?? ale te kolce aeratora chyba wchodzą dużo głębiej niż noże aeratora- chyba o to chodzi ale ja niedouczona tym bardziej
Tu ma być ogród :) 07:08, 01 kwi 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Ja też poproszę prive odnośnie donic - fajne som! A skoro Ty masz niedaleko to i ja - a ostatni komplet może mi przecenią?

To ja chyba poproszę sklep o prowizję
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 00:08, 01 kwi 2016

Do góry
Ależ kobieto, daj spokój

Sebek a Ty się chyba sklonowałeś, bo jesteś teraz wszędzie
Ogród Małej Mi - sezon 2016 00:02, 01 kwi 2016

Do góry
Jesli chodzi o liliowce to ja w zeszłym roku wykopałem dokładnie swoje, przekopałem jeszcze dokładniej ziemię, posadziłem trzcinniki i nagle mam pełno sadzonek liliowców między nimi... Ehhhh, że też kule bukszpanowe tak nie pączkują
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies