zanim je dostałam podobno dlugo w jakims wiadrze u sasiadki leżały, trudno co ma być to będzie
zobacz co ja musiałam w auto zapakować
dobrze że tylko we dwie z Lutką jechałyśmy
No, jak w życiu nie może być wszystko ładnie, pięknie - Twoje też widziałam, szkoda, że nie zakwitły.
Przy mojej ulicy dziewczyna posadziła sobie piękne RH w niewielkich rozmiarów donicach gazonowych, kupione wczesną wiosną z pięknymi pąkami, a nie zakwitły ani jednym kwiatem, bo wszystkie pąki zaschły.
Dzięki!!
Ja kiedyś próbowałam dać karton pod szmaragdy, ale jakoś zrezygnowałam z tego.
Wygląda na to, że najlepiej się jednak sprawdza regularne pielenie
A a'propos ciepłej trawy, to ja dodam, że świeża trawa złożona na kupę potrafi być naprawdę GORĄCA!! Potrafi nawet podpalić szopę/stodołę w której byłaby złożona. I to nie jest żart Dlatego rolnicy bardzo dokładnie suszą siano/słomę, nim je złożą w stodołach.
Najważniejsze są pochwały e-Ma. Teście kiedyś zmienią zdanie
Dziś stwierdziłam co do teściowej, że byłam najgorszą synową, póki nie zaczęliśmy się budować.
M powiedział:
Z tego wniosek, że dzięki teściowej mamy swój dom
taaaaaaaakie wielkie??? moje kły dopiero wystawily, myslisz że zdąża zakwitnąć?
Aniu ty juz mi tyle chcesz dać że mi głupio juz...
a jak myślisz czemu nie wszystkie wyszły, co źle zrobiłam?zresztą, jutro pogadamy
Aga dziewczyny fajne pomysły Ci podsuwają i klon i katalpa szybko rosnie i oba sa troche kruche. o katalpie juz kiedys u ciebie było i jej nie chciałaś, dobrze pamiętam?
ja jak spotkam to kupie odessanum, troche śmieciuch ale co tam bez przesady, liscie rabaty użyźnią a z trawnika kosiara sprzątnie
ja standardowo namawiam też do grujecznika ale niewiem jak szybko rosnie
starymi telefonami? to jutro mi koniecznie pokaz jak to robisz, to ja zażyczyłam sobie nowy tel na dzień mamy właśnie dlatego ze robię najbardziej wsiurowe foty na ogrodowisku