A Ty cos pila ze wierszem gadasz ?
Kasiu kochana jesteś uwielbiana. Kluby zakładają i do złego namawiają. Salony chcieliby zobaczyć, oj będą póżniej majaczyć. Mikołaj się na Was patrzy i wszystkich podstępków się dopatrzy.
EJ no, zapomniałaś, że jedziemy w góry, w piątek??
Ups chyba wyjezdzam na 1 dzien swiat
Juzia - musimy KDSZKBPS utworzyć Dla niewtajemniczonych Komitet do spraw zachęcenia Kasi by pokazała salon
KDSZKBPS utworzyłem, dołącz do nas Brzydkie zdjęcia piękniej sosny przebolejemy
Gratulacje na 9 setunię
ładne fotki i co dalej z aparatem będzie ?
Gratulacje! Fotki złe nie są, ach te gwiazdki!
Ale cudenka slicznie ))). Spokojnych dni kochana )) Gratulacje oby ogrod cieszył Cie i piękniał ))
Ha, ha Cieszcie się, że w tym roku tworzycie taką liczną opozycję bo w następnych latach będziecie w mniejszości i wtedy zobaczymy komu będzie do śmiechu
Sebek też żałuję, że nie zwiedziłeś Kasi domu Kasiek cały czas marudzi, że nie pokaże wnętrz bo niedokończone a tak byśmy mieli rzetelną opinię
Macham moja sosnowa siostro
A teraz kilka słów o mojej sosence i "wspaniałym" aparacie fotograficznym...Miałam nadzieję, że w świetle dziennym sosenka pokaże swoje piękne oblicze. Aparat, który do tej pory jako tako spisywal się dzisiaj zwariował a dokładnie zrobiłam chyba ze 100 zdjęć na różnych trybach, ustawieniach itd. Niestety przy okazji tak go rozregulowałam, że w chwili obecnej nawet w ogrodzie nie zrobi w miarę przyzwoitego zdjęcia Wątek ogrodowo-domowy bez zdjęć to ściema... Na pożegnanie dwa zdjęcia ze 100, które można jeszcze uznać, że nadają się do pokazania. I uśmiech zostawiam