Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Typografia ogrodu

Typografia ogrodu

lindsay80 11:57, 28 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Teraz na tapecie Wilki Wajraka. A narty na naszej poznanskiej Malcie na stoku-to taki test ma byc czy to dla mnie-pojutrze.a najwiekszym naszym prezentem stol i krzesla byly

Poczytałam sobie o czym ta książka, choć po autorze można się już było domyśleć
A to szybciutko ten test, jak złapiesz bakcyla to jeszcze możecie w tym roku na ferie wyskoczyć. Koniecznie napisz potem o swoich wrażeniach!
My właśnie jeden tydzień ferii mamy już na narty zaklepany, w tym roku duża ekipa z dziećmi, z których część będzie pobierać pierwsze nauki, nasza córka zaczęła naukę z ubiegłym roku i liczę na to, że w tym będzie już swobodnie śmigać, bo kilku godzinach z instruktorem, dla przypomnienia.
siakowa 12:00, 28 gru 2015

Oj klasycznie dużo bo od każdego dorosłego dzieciaki dostaly
Ale z takich najbardziej charakterystycznych to starszy dostał gigantyczną tablicę magnetyczną suchoscieralna z wyrysowanym boiskiem
A młody tor samochodowy i mini szklarnie z nasionami; ) przyda się na stipe
nawigatorka 13:10, 28 gru 2015

lindsay80 napisał(a)

Poczytałam sobie o czym ta książka, choć po autorze można się już było domyśleć
A to szybciutko ten test, jak złapiesz bakcyla to jeszcze możecie w tym roku na ferie wyskoczyć. Koniecznie napisz potem o swoich wrażeniach!
My właśnie jeden tydzień ferii mamy już na narty zaklepany, w tym roku duża ekipa z dziećmi, z których część będzie pobierać pierwsze nauki, nasza córka zaczęła naukę z ubiegłym roku i liczę na to, że w tym będzie już swobodnie śmigać, bo kilku godzinach z instruktorem, dla przypomnienia.

Moje jeszcze za male na narty podobno od 4 roku zycia stawy sa na taki wysilek gotowe.poza tym rodzice musza sie nauczyc.nawet mielismy razezerwowany Karpacz choc bez mysli o nartach ale zrezygnowalismy bo sniegu brak.i juz raczej sie nie wybierzemy bo plany juz na wiosne i z ogrodem i z malowaniem i gipsowaniem domu spore.
nawigatorka 13:11, 28 gru 2015

siakowa napisał(a)
Oj klasycznie dużo bo od każdego dorosłego dzieciaki dostaly
Ale z takich najbardziej charakterystycznych to starszy dostał gigantyczną tablicę magnetyczną suchoscieralna z wyrysowanym boiskiem
A młody tor samochodowy i mini szklarnie z nasionami; ) przyda się na stipe

U nas tez duzo ale kilka osob skladali sie na.wieksze prezenty za nasza prosba wiec dom nie wyglada na szczescie jak sklep z zabawkami.
Fajne te prezenty u Was oczywiscie głównie szklarnia
amelia_b 16:20, 28 gru 2015

Czytam że bierzesz się ostro za robotę?
nawigatorka 17:18, 28 gru 2015

amelia_b napisał(a)
Czytam że bierzesz się ostro za robotę?

Eeee ostro to nie formy przygotowane ale beton jutro.nie chce mi sie
polinka 17:42, 28 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

Eeee ostro to nie formy przygotowane ale beton jutro.nie chce mi sie

U mnie podobnie Wyszłam dzisiaj do ogrodu z mocnym postanowieniem ogarnięcia bałaganu i opatulenia w styropian bukszpanów...na chęciach się skończyło. Posiedziałam na ławce z kubkiem kawy...

Od jutra ostro działam
nawigatorka 19:05, 28 gru 2015

polinka napisał(a)

U mnie podobnie Wyszłam dzisiaj do ogrodu z mocnym postanowieniem ogarnięcia bałaganu i opatulenia w styropian bukszpanów...na chęciach się skończyło. Posiedziałam na ławce z kubkiem kawy...

Od jutra ostro działam

O moze i ja chwasty powyrywam
nawigatorka 19:05, 28 gru 2015

polinka napisał(a)

Od jutra ostro działam

amelia_b 23:23, 28 gru 2015

nawigatorka napisał(a)

koniecznie