Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "magnolia"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:46, 23 cze 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
dziewczyny dzięki za trzymanie kciuków, dziś tez poproszę, bo zaczyna się dzień drugi egzaminów. Rano jeszcze szlifierke kontowa rozkładali na części pierwsze bo ktoś szeptał wczoraj że szfilierę od środką każą rysować.

dużych dzieciów zazadrościcie? a ja takich małych i miękkich... moje wszystkie stwory kanciaste się zrobiły, dwa spoglądają na mnie z góry. Podnieść nie da rady, przepukliny można dostać.

hakuree piękny, do twarzy mu z rosplenicami. Ja jestem zakochana w tych małych powojnikach, są takie delikatne, lekkie. I radzą sobie dobrze całkiem.

Marto...kciuki trzymane...od wczoraj...też lubię tą miękkość małych dzieci...te małe rączki jak poduszeczki...na szczęście mam małego (rocznego) bratanka za płotem...bo moja siedmiolatka też już zaczyna "twardnieć"

buźka
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:40, 23 cze 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
dziewczyny dzięki za trzymanie kciuków, dziś tez poproszę, bo zaczyna się dzień drugi egzaminów. Rano jeszcze szlifierke kontowa rozkładali na części pierwsze bo ktoś szeptał wczoraj że szfilierę od środką każą rysować.

dużych dzieciów zazadrościcie? a ja takich małych i miękkich... moje wszystkie stwory kanciaste się zrobiły, dwa spoglądają na mnie z góry. Podnieść nie da rady, przepukliny można dostać.

hakuree piękny, do twarzy mu z rosplenicami. Ja jestem zakochana w tych małych powojnikach, są takie delikatne, lekkie. I radzą sobie dobrze całkiem.

malych i miękkich ...mmmm ale to pieknie brzmi....aż zatęskniłam i jeszcze pachnących
Moja walka z wiatrakami czyli kamieniołom trochę z przypadku 08:38, 23 cze 2015

Do góry
ja tez baardzo lubię Szuberty i Krzyśki. Szuberty potzrebuja dobrego tła i towarzystwa i miejsca wokół, ale robią wrażenie.

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:34, 23 cze 2015

Do góry
Tess napisał(a)

Trzymam.

dzięki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:33, 23 cze 2015

Do góry
Madżenka masz rację z tymi ubraniami ogrodniczymi. W tym roku kupiłam sobie spodnie do ogrodu. Jak je zakładam to wyglądam jak człowiek nawet.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:33, 23 cze 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

Trzymam.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:32, 23 cze 2015

Do góry

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 15:14, 22 cze 2015

Do góry
Jako, że Magnolia wątku ni ma to tu napiszę: jak ja bym kciała, coby moje Dziecioki już na studia popełzłya tu tyle jeszcze przede mną

Malkulu, a ja myślała, że i Ty masz duże Dzieciokia Ty jako i jaile masz tej dobroci?dużo?jak u mnie?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 13:40, 22 cze 2015

Do góry
podsumowując siatkowa ma największe bicepsy z nas wszystkich

siakowa- ewa mam nadzieję że dupościsk popuścił

Iwonko-wpadnij do domu, przebierz się ogarnij koka i wtedy w ogród rusz ja mam ubtania do przebranai zawze przy wyjściu raz dwa i po sprawie

ren133- u mnie glina więc ziemia żyzna, wisną jarzmianki dostały obornika granulowanego

babka- ja tez wyglądam jak pół doopy zza krzaka, i tak mi najwygodniej

Amelia- popuść cugle i sie rozkręcisz

Mad- pozostań w zachywcie chociaz do kolejnych fotek

Ensata- ja już rózne gacie przerabiałam, malowane farbą, z dziurą na kolanie, wąskie, szerokie, obszarpane u dołu(teraz mam właśnie te ostatnie).
dla mnie to normalne bo idę przeciez tyrac w ogród.

ale znam babeczki co jak rano wstają to majijażyk i fryzura na dzien dobry i siedza tak sobie odwalone w domu przy TV. i jest git, każdy ma sowje potrzeby i zachowania

nie martw sie na mazury się ubiorę jakoś

Konieczki- bo mnie wywalą.

Sebuś-jakoś trudno mi jest uwierzyć że Ty mozesz byc nieporzadny

tosiu- kusi powiadasz

Ewuś- szptaaaajjj głośśnieeejjj

Zagajanka- ano gra na razie, potem hortensje zagrają juz rosną coraz śmielej

Anka- jak bys się wprowadziła to ciekawe czy bys polubiła czy jednak serce by krwawiło

Magnolia- lubie jak tak mówisz, draznisz ego to nigdy się nie nudziwiem jestem okropna
współczuje ci nerwów na męża że niszczy elegantki , mój tylkkko trawe kosi an szczeście w "brudasach"
Aaa, załawiłam roslinki na te nową rabatkę:, te co sie będą kiedys do buskszpana tuliły
w tym tyg. bedę sadzić
Kciuki za Olę trzymam ciągle w sumie juz od maja
mamusiu no stres

Waldek- nigdy nie bylam perfekcyjnan ale dążę wciąż i wciąż...

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:37, 22 cze 2015

Do góry
babka napisał(a)
Siatkowa, Juzia ja też się polałam Sorry Kaśka

Magnolia za córuś i pomyslnie zdany egzamin już zaciskam kciuki ale od teraz bom dopiero tu weszła

Co do stroju to podejrzewam, że nikt mnie nie przebije, opisu oszczędzę Ale napewno bosko mi z włosem rozwianem, kżden w inną stronę a najczęściej w pysku bo nijak w kitku siedzieć nie chcą, apaszka na oczy się zsuwa a tu ręce brudne więc łypię jednym okiem spode łba
Mama mówi, że wyglądam jak pół doopy zza krzaka Sorki za te wynurzenia

nie przebijesz ojca moje kolezanki który mowi ze wygląda jak G...w trawie ale ona mała więc to może o to chodzi - to napisałam ja -SIAKOWA
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 12:30, 22 cze 2015

Do góry
Siatkowa, Juzia ja też się polałam Sorry Kaśka

Magnolia za córuś i pomyslnie zdany egzamin już zaciskam kciuki ale od teraz bom dopiero tu weszła

Co do stroju to podejrzewam, że nikt mnie nie przebije, opisu oszczędzę Ale napewno bosko mi z włosem rozwianem, kżden w inną stronę a najczęściej w pysku bo nijak w kitku siedzieć nie chcą, apaszka na oczy się zsuwa a tu ręce brudne więc łypię jednym okiem spode łba
Mama mówi, że wyglądam jak pół doopy zza krzaka Sorki za te wynurzenia
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:27, 22 cze 2015

Do góry
Konieczki napisał(a)

Siatkowa trafiła w deche z tym określeniem.
Wiecie niby ja mam łatwiej bo z projektem, ale kurde jak widze ogród Gochy to mam jadną myśl - możej ja napiszę do Magnoli i poproszę o projekt ogródu albo może konsultację
Magnolia córa da radę - my tez trzymamy kciuki. A to jakieś artystyczne studia musza być?

nom...córa uzdolniona...po mamusi
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:23, 22 cze 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)

O ja tez to miałam tylko nie potrafiłam tak trafnie nazwać

Siatkowa trafiła w deche z tym określeniem.
Wiecie niby ja mam łatwiej bo z projektem, ale kurde jak widze ogród Gochy to mam jadną myśl - możej ja napiszę do Magnoli i poproszę o projekt ogródu albo może konsultację
Magnolia córa da radę - my tez trzymamy kciuki. A to jakieś artystyczne studia musza być?
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:01, 22 cze 2015

Do góry
Ja tez bym powiedziała że to Magnolia zdaje te egzaminy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:53, 22 cze 2015

Do góry
Magnolia, trzymam, jakieś za duże to dziecko masz w stosunku do wyglądu
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 10:29, 22 cze 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
Trzymajcie kciuki dobre Kobiety i faceci- dzisiaj moje dzieciątko zdaje egzaminy na studia- dziś ma od 9 do 19 tej, jutro to samo.

Brzuch mnie boli, bardziej niż przed maturą.

My Mamy trzymamy
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 09:11, 22 cze 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
Gosia oglądam Twój ogród z ostatnich fotek już drugi czy trzeci raz. Po pierwszym trudno mi było zasnąć- M. musiał w środku nocy słuchać o nim, nie miał wyjścia biedak.
Slicznie jest!- ależ Wam idzie ten kawałek planety.
Dziewczyny już napisały wszystko, ja tylko dodam swoje westchnienie.

A do ogrodu wychodzę tez w koszmarnej stylówie. Za to mój M najbardziej lubi być w ogrodzie tuz po pracy- więc kosi w eleganckich butach , przesadza w najlepszej koszuli.... spodni już nie ma najlepszych bo wszystkie uwalił na trwale ziemią, trawą albo pianką montażową.

a myślałam, że tylko ja tak mam, wpadam z pracy i lecę na ogród zrobić obchód tu pogrzebię tam coś wyrwę i zaraz gdzieś się upaćkam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:42, 22 cze 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
Trzymajcie kciuki dobre Kobiety i faceci- dzisiaj moje dzieciątko zdaje egzaminy na studia- dziś ma od 9 do 19 tej, jutro to samo.

trzymam kciuki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:32, 22 cze 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

Marta...trzymam...będzie git

buziaki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:17, 22 cze 2015

Do góry

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies