No coś wychodzi, ale każdy znający się na tej "sztuce" mało co prawidłowego by pewnie znalazł. Ale po zapoznaniu się ze "sztuką" mogłoby być i tak, że czar fotografowania mógłby prysnąć, bo przecież tak się nie robi, to niedopuszczalne, trzeba coś dobrać do czegoś... No wiecie, takie obciążenie kolejnym wymaganym kodeksem zachowań.
Teraz co do twoich pytań.
Dzielżany bardzo mi sie też podobają, ale widzę jakąś pomyłkę - mam 2 żółte, tzn. 1, z którego zrobiłam 2. Widzę, ze dość szybko przyrastają, za rok powinny być już niezłe kępy. Chcesz kawałek?
Jeżówy się rozrosły dość mocno, ale to nie te kolory, które mają tam zostać. Muszę wysadzić białe i różowe, ale na razie tak pięknie kwitną, ze nie ruszam. Blizej jesieni to zrobię.
Drakiew ma podpis "Perfecta", ale czy to ona? Myślałam, że będzie bardziej niebieska, a ona jednak jasnym fiolecikiem jest. No i jest wysoka, dobrze powyżej kolana, więc na tej rabacie na razie śmiesznie sterczy ponad wszytsko. ALe ta rabata musi jeszcze się zabudować, żeby był efekt i żeby dało się powiedziec czy będzie dobrze. Na razie drakiew cały czas kwitnie odkąd kupiłam w pierwszej połowie czerwca.