No dobra, ustalaj termin
Wystarczy mi bieg Po sprawozdaniu Sebka z Twojego ogrodu jestem mega ciekawa jak wygląda na żywo!
ten fakt go nie zmowtywuje ale zmowtuwe mnie żeby mocniej dziure w brzuchu wiercić
zaliczone to dobre słowo, bo to był bieg przez
Kasiek, jeśli myślisz, że najazd tylu ogrodników zmotywuje Twojego eMa do oświetlenia, schodów i stołu to w imię wyższych celów zorganizujemy wycieczkę Poświęcimy się dla Ciebie Asiu, tylko gratulować siły do walki o przeniesienie linii energ. Olu może cisy urosną do nieba i zasłonią słup...
Cześć Wigilii bez karpia sobie nie wyobrażam ale ja karpia to mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację
Zaintrygowałaś mnie, dlaczego lampki znikają?
Edytka zazdroszczę zaliczenia ogrodu Kasi Ilość lampek znika...
Teee a Wy tak na powaznie z tym autobusem?
Ale Wam fajnie! chlip...chlip...
W gimbazie byłem
A to już połowę atrakcji zaliczyłam bo Siakowej ogród widziałam, a Gosi może kiedyś będzie mi dane Jaka radość z sosenki i ta ilość lampek!
haha Zrobiłam to samo
Ide se bo tu jakies stowarzyszenie nie zawiazuje
Juzia jest jeszcze wolny etat kierowcy Foty czego mają być??
Juzia u mnie nudy...dekoracje Wycieczka na Śląsk, jedziemy zwiedzać ogród Siakowej i Kokoszki tylko, że Kokoszki nie będzie bo wyjeżdza ale będzie Pan Kokoszek więc nie ma problemu ogród zobaczymy Trzy wątki trzeba by prześledzić aby połapać się w wycieczce
Sebek taki młody?!
Dziękuję za pochwały Na Śląsku polecam ogród Siakowej i Kokoszki bo to jest cel naszej wycieczki