Nie zauważyłam tych irysków u Ciebie - ale tak jak rozmawiałyśmy - tyle u Ciebie różności, że łatwo można coś przeoczyć. Śliczne!!! Gdybyś dzieliła to ja poproszę .
Nie pamiętam takiego ujęcia. Uzyskałaś znakomitą perspektywę... i te ołówki na końcu
Mam mieszane odczucia do śniedków. To taka bałaganiarska roślina. Teraz pięknie kwitną... jak słońce świeci. Powiedz, że tniesz im te macki liściowe. U mnie wyglądają jak zdechła ośmiornica wystawiająca ze środka śliczne kwiatuszki
Różnice w tunelu widać jak na dłoni po lewej pomidory siane w marcu, po prawej - w kwietniu Niedługo powinny dogonić, zwłaszcza na dopalaczu z pokrzywy
Pozostawiłam sporo siewek nagietka i ogórecznika. Skutecznie przyciągają do tunelu trzmiele i inne zapylacze, z czego korzystają pomidorki
Lato w pełni Upał wczoraj, upał dzisiaj. Zaczyna się czerwcowe kwitnienie - kocimiętka, czosnki, róże, lilie, jarzmianki, powojniki... Zaraz będzie pięknie
Tu jest pięknie, to najładniejsza piaskownica dla dzieci, jaką widziałam! Gratuluję pomysłu, to drzewko, klon jakiś chyba, trawy przy piasku - jestem pod wrażeniem, że można było to tak wszystko zaplanowac- przyjemne z pożytecznym powinno być gdzieś w inspiracjach jako wzór dla matek z dużym terenem