Kasia - co do farb to beckersa mam w salonie - i o ile delikatne zabrudzenia schodzą to poważniejsze niestety nie.. Przy małych dzieciach nie przejdzie - a nie była jakoś specjalnie tania... Dużo osób na forum miało wątpliwości co do doboru farby i tikurilla zawsze wygrywała... Ale wybór jest Twój - a raczej męża
Pierwszy raz nawozimy,gdy temperatura gleby wynosi powyżej pięciu stopni - z termometrem oczywiście nie biegam, ale teraz zrobiło się ciepło i dodatkowo ziemia jest wilgotna, wiec trawniki ruszą z kopyta
Dla Ciebie też za wcześnie? I tak masz więcej dekoracji niż ja - ale niezbyt przepadam na tymi świętami, więc nie potrzebuję jak na gwiazdkę mieć w każdym kątku po dzieciątku
Też dziś grzebałem w ogrodzie - jak dobrze, że ręce można pod ławką w kościele schować to czarnego frenchu nie widać I jak to dobrze, że maniciurzyska wychodzi naprzeciw oczekiwaniom swoich klientek
W te święta nie szaleję z dekoracjami w domu - ale coś tam mam
Jedynie jeszcze w łazience mam rozrzucone pióra na półce - i tyle Wolę skupić się na pracach na zewnątrz Dzisiaj rabaty i trawnik zasiliłem dolomitem i azofoską, dodatkowo zrobiłem sadzonki hortensji Anabelle i róż - a nóż się uda
Sebek w tym roku wszytko zaniedbałam... za wcześnie Wielkanoc nadeszła, chciałam przesunąć ją o tydzień ale nikt słuchać nie chciał! Poszłam na łatwiznę, wyciągnęłam z szafy ubiegłoroczne dekoracje...
Aha dzisiaj jeszcze pazury robiła i moja manicurzystka powiedziała ze mi zrobi taki kolor, ze moge w ogrodzie grzebać.... mam ciemno fioletowe, niemal czarne