napewno masz racje, korona jest duża a pieniek niezbyt gruby, muszę teraz koniecznie pomyśleć o solidnych podporach, jak się uda żeby dodatkowo jej nie obciążyć
Bożenko ale właśnie dokładnie tak robiłam od 2011, czyli teraz trzecia zima, być może faktycznie tak jak pisze Marzenka i Danusia winne jest poniekąd słońce bo wczoraj jak je 'wyjmowałam' z kopca to było bardzo słonecznie.
Kupiłam dzisiaj maść, zamazałam, związałam. Jutro przytne i zrobię sadzonki, a nuż się uda
Nooo.... ogrodowiskowa Siostro moja Moja biologiczna Siostra też jest Bliźniakiem Zawsze wiedziałam, że jeśli wychodzimy do sklepu po absolutnie niezbędną białą bluzkę, to wrócimy z czarną Ty tez tak masz?
Domi - gratulacje
To się cieszę, dzięki. Miłego dnia Ci życzę. Chłopaki Twoje pewnie poza domem to odpoczywaj i snuj plany ogrodowe choc masz tak idealnie że chyba nie ma juz co planowac.Jeszcze raz miłego dnia.
starałam się, może dlatego teraz są wyższe odemnie kiedyś moja wychowawczyni (stara panna) mówiła że kwiaty lubia jak się do nich mówi i głaszcze, więc czasami też gadam
a mikroryze dawałam dla wszystkich iglastych, czy działa nie mam pojęcia.