Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogródek pachnący różami i lawendą...w budowie 00:07, 25 mar 2016

Do góry
Ewa777 napisał(a)
Kasiu, mi też przysłali cebule lilii i Kasia z Ogrodu z łezką poradziła mi porozcinać folie, żeby był dostęp powierza. Zapakować je w gazety (ja mam swoje w papierowych torebkach, w których mi przysłano) i włożyć do lodówki. Posadzić w połowie kwietnia. Tak zrobiłam i cierpliwie czekam Trochę martwię się, czy nie zabraknie mi miejsca na potrawy świąteczne

Oj tam - lilie ważniejsze niż jedzenie!
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 00:02, 25 mar 2016

Do góry
Iza! Gadzie zatracony! Miło Cię widzieć - wreszcie

Jak się ogarnę (czy to w ogóle kiedys nastąpi?) to być może powstanie druga część telesebusia (słototffórstwo jak zwykle na najwyższym poziomie!) Co do mojej ścieżki edukacji to chyba się nie pomyliłem - choć w tym semestrze mam jakieś społeczno-kulturowe uwarunkowania gospodarki przestrzennej - a do tego drugi raz będę pisać artykuł do gazetki uczelnianej Jak chcesz to Ci podeślę linka do pierwszej - może za powiększanie grona odbiorców dostanę coś od koła -długopis np.
Ogródek Hanusi - jeszcze jeden sezon 2016 23:54, 24 mar 2016

Do góry
Prawnuczek! Gratuluję
Bawarka 23:52, 24 mar 2016

Do góry
Kasiek napisał(a)

Cieszy kazdy, czy pierwszy czy drugi czy setny Kazdy kwiatuszek po zimie raduje oczy prawda ?

Nas najbardziej cieszą pierwsze!

Mały ogródek, za i przed zabudową szeregową - Nicol21 23:48, 24 mar 2016

Do góry
Odkąd zobaczyłem reportaż w TV to od razu moje myśli powędrowały do Ciebie... Na szczęście jest OK

Krokusy uwielbiam za tą chęć rozmnażania - i stipa jaka duża!
Coś jeszcze, coś więcej... 23:41, 24 mar 2016

Do góry
ana_art napisał(a)
dobrze, ze mój eM nie czyta ogrodowiska

A czemu? Zacząłby do Ciebie mówić wzorze parenetyczny zamiast kochanie?
Coś jeszcze, coś więcej... 23:40, 24 mar 2016

Do góry
Kasiek napisał(a)
Kabaret przy Was to pikus z petelka Sebus...ile masz jeszcze talentow?

A nie wiem - na razie staram się wypracować kolejny, ale pod górkę mi to jakoś idzie
Coś jeszcze, coś więcej... 23:38, 24 mar 2016

Do góry
kaisog1 napisał(a)
Sto lat mnie u Ciebie nie było Chciałam Ci jednak napisać, że widziałam zdjęcia ze spotkania i wyglądałeś super Stylówka jak ta lala Buziaki zostawiam

A dziękuję Ci - i odbuziowuję
Coś jeszcze, coś więcej... 23:36, 24 mar 2016

Do góry
ana_art napisał(a)
Ania ja coś czuję, że to "chyba' jest na zumbie więc trzeba być wyrozumiałym

Ty to wszystko musisz wiedzieć!
Coś jeszcze, coś więcej... 23:35, 24 mar 2016

Do góry
Magda70 napisał(a)

ja nie Bociek...ale dziękuję za strzeszczenia
55 jaj Polinki?? szalona...

A proszę Cię bardzo
Coś jeszcze, coś więcej... 23:35, 24 mar 2016

Do góry
Mala_Mi napisał(a)
Uff do cofałam do 19 marca... i uciekam, bo ja jak Ty, od jakiegoś czasu 2 etaty..
Czyli standard.. jak robota w ogrodzie to zaczyna się praca.. ale nie narzekam.. dobrze, że jest..

Sebuś..chciałabym Cię zobaczysz jak tańczysz zumbe.. byłam raz.. i tak ryłam z siebie, że więcej nie poszłam.. W bardziej wesołych momentach leżałam na parkiecie... dosłownie.. i ze śmiechu... Był taki obciach.. że rozumiesz.. awersja do zumby została.

Ania - co do zumby to za pierwszym razem tarzałem się ze śmiechu jak siebie widziałem - teraz jak tańczymy enty raz to samo to już ogarniam I co jak co, ale to ja tam dla widoków chodzę - wątpię by było odwrotnie
Coś jeszcze, coś więcej... 23:30, 24 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Ana - T po prostu wzór parenetyczny jesteś i tyle!
dobrze, ze mój eM nie czyta ogrodowiska
Coś jeszcze, coś więcej... 23:29, 24 mar 2016

Do góry
siakowa napisał(a)
potwierdzam choc czasami jest już za dużo do ogarniecia

Debel daj znać kiedy CHYBAzamieni się na NAPEWNO

Mogę być i deblem
Jak się coś zmieni na pewno to wyczujesz
Coś jeszcze, coś więcej... 23:26, 24 mar 2016

Do góry
ana_art napisał(a)

ooo mam to samo świadomość, a jak miałam kilka przymusowychh dni to zakasałamrękawy żeby zrobić jak najwięcej

Ana - T po prostu wzór parenetyczny jesteś i tyle!
Coś jeszcze, coś więcej... 23:25, 24 mar 2016

Do góry
Madzenka napisał(a)
Sebek Ty rzuć tę robote bo bez Ciebie nudno jest

I vis a vis!
Coś jeszcze, coś więcej... 23:24, 24 mar 2016

Do góry
KasiaWB napisał(a)
Będzie, będzie powrót, ale jeszcze się muszę ze wszystkim otrząsnąć i ogarnąć ) zgadzam się z Tobą - na forum zaglądam z przyjemnością, a ogród niesłychanie mnie relaksuje, tylko to jeszcze nie taki ogród jakbym chciała, ale pomału zrobię

Kasia - myśle, ze my wszyscy ogrody mamy nieskończone
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 21:37, 24 mar 2016

Do góry
Madżenka to w setkach postów do zrobienia ... a gdzie wnioski ??? ... chyba dopiero poświątecznie pławiąc się w nicnierobieniu na urlopie w Hamburgu dojdzie do publikacji ...

aktualnie "cośniecoś" fiem bo przeczytałam "telesebuś" ... Sebek już dawno miałam podejrzenia, że z tą ścisłą ścieżką nauki to u Ciebie coś nie w punkt ... brawo !!!

wiem też, że oczywistą oczywistością jest powrót do spotkań ogrodowiskowych ... do wielopoziomowych dyskusji forumowych ... ... ochhhhhhhhh jooooooooooo
Boćkowe perypetie ogrodkowe 21:16, 24 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Ale myślisz, że Ci pominięci strzelą focha? Oby nie...

hmmm....musisz się poprawić

Bociek!!!!! Alleluja
Coś jeszcze, coś więcej... 21:15, 24 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Pozwolę sobie przekleić mój skrót stworzony na okoliczność powrotu najbardziej sympatycznego Boćka na forum Lubieżnie nieskromnie napiszę, że jestem z siebie tak jakby dumny Z pozdrowieniami dla tych co nie nadążają

Bociuś...

Co do mnie to trzeci wątek już pół roku ciągnę - ostatnio wianek machnąłem i pół forum przyszło go oglądać, już trzeci tydzień się nim jarają Pokazałem koleżankom na studiach i też cmokały - nad wiankiem, nie nade mną rzecz jasna

W ogrodzie Danusi perfekcja do potęgi entej - szał ciemiernikowy, nowy dywan rozłożony - perfekcyjne królestwo w najlepszej formie - tam mus nadrobić zaległości

U cioci Gosi storotkowe szaleństwo - w ogrodzie nie ma już miejsca to w domu posadziła - mus jej o ścianach wertykalnych podpowiedzieć

Kindzia robi zlot w czerwcu - liczymy, że skrzydła Cię zaniosą do Pszczyny w tym roku

Nawigatorka szaleje z wątkiem, że tu nawet najzdolniejsi czytacze forum nie nadążąją. Teraz profanacji kul dokonała i powstanie żywopłot bukszpanowy - oprawa ciurkadełka.

W Miłkowie odsłoniły się łuki po winogronach Będą róże, powojniki i rzygacze lub sikające putto (I hope so!)

Ana art zaczeła działać w ogrodzie - jeśli chodzi o liczbę wykonanych prac to nie wiem czy nie jest na prowadzeniu. Mus dogonić

Polinka jaja robi... 55 sztuk - co jak co, ale wg mnie powinna zrobić jeszcze jedno - co by parzyście było, jak to Pan Bóg w zamyśle miał

Madżenka tak obsadza donice, ze wszyscy dooopościsku dostają - a ja to już na pewno Musi nam coś na rozluźnienie polecić z H.

Mała Mi muminkuje - rozumiem, że doczytałaś, że teraz są muminki do kwadratu?

Ola leon wszystkich doprowadza do depresji swoją perfekcją - o ogrodzie nie wspominam

Juzia jedzie na południe, z zaproszeń nie chce skorzystać - a my tacy gościnni

Ewa004 planuje intensywne kopanie - ale do tej pory nie wiem czy tuje zostają czy jednak będzie widoczny mur

Karolina popcorn takie cuda wysiała, że jak to wzejdzie i zacznie owocować to będziemy się pewnie wszyscy zastanawiać czy to marchewka czy jednak pomidor... Aha - z Tajlandii wróciła - wspólne Filipiny w 2017 już planuje z nią całe forum

Nicol 21 ma pieska... Nadpobudliwego - suczka albo pies, więc nie wiem czy jestem wujkiem czy ciocią tego maleństwa

Marta Zielona nabawiła się łokcia tenisisty i się rehabilituje... Ale w Katarze mógłbym leczyć każdą dolegliwość

KAcha123 drzewa nakupiła - dasz wiarę? Jakby mało miała

Iwk4 kupiła kule bukszpanowe przecenione na 75% - a wystarczyło rozbić doniczkę Już szykuję chytry plan

MAD jajo robiła - i kuchnię ufafluniła... Ale za to teraz lśni jak psu... futro

Jazzy będzie zbijać trumny warzywne - całe forum czeka na zdjęcie surowych dech

Kuba Ewa doniczki obsadziła - ale same doniczki takie ładne, że pokrzywa wyglądałaby w niej szlachetnie

MArgarete spotkanie grupy łódzkiej ostatnio zorganizowała

Eee tam też trumny warzywne zbija Będzie też powstawać przedogródek w tym roku

Gosia malkul wróciła z wywczasów i za robotę się wzięła Ale zapuściła ogród okropnie, bo nie dość, że drzewo na schodach jej wyrosło to jeszcze mchem zdążyło się pokryć i kwiaty stokrotek wydać

Ewakatowice coś nas ostatnio mniej kocha... Ale kwiatkami pochwaliła się na szczęście

To taki przegląd pierwszych 7 stron Resztę niech zrobi ktoś inny - bo ja w końcu student dzienny - na dodatek ciężko pracujący

ja nie Bociek...ale dziękuję za strzeszczenia
55 jaj Polinki?? szalona...
Buszując w zbożu i kukurydzy:) 21:04, 24 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Cudne to!

Sebek napisał(a)

Też obstawiam jakieś czosnki...Albo zaryzykuję z szafirkami? Mogły się wysiać.

Tak obstawiam zwykły czosnek
Ale w innych miejscach cuda mi schodzą. Jak znajdę czas będę diagnozować z Waszą pomocą

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies