Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Coś jeszcze, coś więcej...

Coś jeszcze, coś więcej...

ana_art 20:21, 24 mar 2016

Sebek napisał(a)

Na bieżąco, a jakże

Juzinka - studiuje dziennie, pracuję czasem do północy, zyje na 2 domy i próbuję znaleźć codziennie czas dla siebie oraz na forum (pozdrowienia z bieżni)Na dodatek chyba się zakochałem, a to znacznie obniża moją efektywność Ale masz rację - jakbym miał dziecko (w najbliższym czasie nie przewiduję! ) to może wreszcie miałbym powód do narzekania - bo na razie lubię moją aktualną sytuację życiową Podziwiam wszystkie matki Polki na forum i nie tylko, że nadążają

Sebuś moja teoria im więcej masz do ogarnięcia tym bardziej jesteś zorganizowany
miło się czyta te 'chyba'
siakowa 20:30, 24 mar 2016

ana_art napisał(a)

Sebuś moja teoria im więcej masz do ogarnięcia tym bardziej jesteś zorganizowany
miło się czyta te 'chyba'
potwierdzam choc czasami jest już za dużo do ogarniecia

Debel daj znać kiedy CHYBAzamieni się na NAPEWNO
Mala_Mi 21:04, 24 mar 2016

Uff do cofałam do 19 marca... i uciekam, bo ja jak Ty, od jakiegoś czasu 2 etaty..
Czyli standard.. jak robota w ogrodzie to zaczyna się praca.. ale nie narzekam.. dobrze, że jest..

Sebuś..chciałabym Cię zobaczysz jak tańczysz zumbe.. byłam raz.. i tak ryłam z siebie, że więcej nie poszłam.. W bardziej wesołych momentach leżałam na parkiecie... dosłownie.. i ze śmiechu... Był taki obciach.. że rozumiesz.. awersja do zumby została.
Magda70 21:15, 24 mar 2016

Sebek napisał(a)
Pozwolę sobie przekleić mój skrót stworzony na okoliczność powrotu najbardziej sympatycznego Boćka na forum Lubieżnie nieskromnie napiszę, że jestem z siebie tak jakby dumny Z pozdrowieniami dla tych co nie nadążają

Bociuś...

Co do mnie to trzeci wątek już pół roku ciągnę - ostatnio wianek machnąłem i pół forum przyszło go oglądać, już trzeci tydzień się nim jarają Pokazałem koleżankom na studiach i też cmokały - nad wiankiem, nie nade mną rzecz jasna

W ogrodzie Danusi perfekcja do potęgi entej - szał ciemiernikowy, nowy dywan rozłożony - perfekcyjne królestwo w najlepszej formie - tam mus nadrobić zaległości

U cioci Gosi storotkowe szaleństwo - w ogrodzie nie ma już miejsca to w domu posadziła - mus jej o ścianach wertykalnych podpowiedzieć

Kindzia robi zlot w czerwcu - liczymy, że skrzydła Cię zaniosą do Pszczyny w tym roku

Nawigatorka szaleje z wątkiem, że tu nawet najzdolniejsi czytacze forum nie nadążąją. Teraz profanacji kul dokonała i powstanie żywopłot bukszpanowy - oprawa ciurkadełka.

W Miłkowie odsłoniły się łuki po winogronach Będą róże, powojniki i rzygacze lub sikające putto (I hope so!)

Ana art zaczeła działać w ogrodzie - jeśli chodzi o liczbę wykonanych prac to nie wiem czy nie jest na prowadzeniu. Mus dogonić

Polinka jaja robi... 55 sztuk - co jak co, ale wg mnie powinna zrobić jeszcze jedno - co by parzyście było, jak to Pan Bóg w zamyśle miał

Madżenka tak obsadza donice, ze wszyscy dooopościsku dostają - a ja to już na pewno Musi nam coś na rozluźnienie polecić z H.

Mała Mi muminkuje - rozumiem, że doczytałaś, że teraz są muminki do kwadratu?

Ola leon wszystkich doprowadza do depresji swoją perfekcją - o ogrodzie nie wspominam

Juzia jedzie na południe, z zaproszeń nie chce skorzystać - a my tacy gościnni

Ewa004 planuje intensywne kopanie - ale do tej pory nie wiem czy tuje zostają czy jednak będzie widoczny mur

Karolina popcorn takie cuda wysiała, że jak to wzejdzie i zacznie owocować to będziemy się pewnie wszyscy zastanawiać czy to marchewka czy jednak pomidor... Aha - z Tajlandii wróciła - wspólne Filipiny w 2017 już planuje z nią całe forum

Nicol 21 ma pieska... Nadpobudliwego - suczka albo pies, więc nie wiem czy jestem wujkiem czy ciocią tego maleństwa

Marta Zielona nabawiła się łokcia tenisisty i się rehabilituje... Ale w Katarze mógłbym leczyć każdą dolegliwość

KAcha123 drzewa nakupiła - dasz wiarę? Jakby mało miała

Iwk4 kupiła kule bukszpanowe przecenione na 75% - a wystarczyło rozbić doniczkę Już szykuję chytry plan

MAD jajo robiła - i kuchnię ufafluniła... Ale za to teraz lśni jak psu... futro

Jazzy będzie zbijać trumny warzywne - całe forum czeka na zdjęcie surowych dech

Kuba Ewa doniczki obsadziła - ale same doniczki takie ładne, że pokrzywa wyglądałaby w niej szlachetnie

MArgarete spotkanie grupy łódzkiej ostatnio zorganizowała

Eee tam też trumny warzywne zbija Będzie też powstawać przedogródek w tym roku

Gosia malkul wróciła z wywczasów i za robotę się wzięła Ale zapuściła ogród okropnie, bo nie dość, że drzewo na schodach jej wyrosło to jeszcze mchem zdążyło się pokryć i kwiaty stokrotek wydać

Ewakatowice coś nas ostatnio mniej kocha... Ale kwiatkami pochwaliła się na szczęście

To taki przegląd pierwszych 7 stron Resztę niech zrobi ktoś inny - bo ja w końcu student dzienny - na dodatek ciężko pracujący

ja nie Bociek...ale dziękuję za strzeszczenia
55 jaj Polinki?? szalona...
ana_art 21:20, 24 mar 2016

Mala_Mi napisał(a)
Uff do cofałam do 19 marca... i uciekam, bo ja jak Ty, od jakiegoś czasu 2 etaty..
Czyli standard.. jak robota w ogrodzie to zaczyna się praca.. ale nie narzekam.. dobrze, że jest..

Sebuś..chciałabym Cię zobaczysz jak tańczysz zumbe.. byłam raz.. i tak ryłam z siebie, że więcej nie poszłam.. W bardziej wesołych momentach leżałam na parkiecie... dosłownie.. i ze śmiechu... Był taki obciach.. że rozumiesz.. awersja do zumby została.
Ania ja coś czuję, że to "chyba' jest na zumbie więc trzeba być wyrozumiałym
kaisog1 21:54, 24 mar 2016

Sto lat mnie u Ciebie nie było Chciałam Ci jednak napisać, że widziałam zdjęcia ze spotkania i wyglądałeś super Stylówka jak ta lala Buziaki zostawiam
Kasiek 21:57, 24 mar 2016

Kabaret przy Was to pikus z petelka Sebus...ile masz jeszcze talentow?
Sebek 23:24, 24 mar 2016

KasiaWB napisał(a)
Będzie, będzie powrót, ale jeszcze się muszę ze wszystkim otrząsnąć i ogarnąć ) zgadzam się z Tobą - na forum zaglądam z przyjemnością, a ogród niesłychanie mnie relaksuje, tylko to jeszcze nie taki ogród jakbym chciała, ale pomału zrobię

Kasia - myśle, ze my wszyscy ogrody mamy nieskończone
Sebek 23:25, 24 mar 2016

Madzenka napisał(a)
Sebek Ty rzuć tę robote bo bez Ciebie nudno jest

I vis a vis!
Sebek 23:26, 24 mar 2016

ana_art napisał(a)

ooo mam to samo świadomość, a jak miałam kilka przymusowychh dni to zakasałamrękawy żeby zrobić jak najwięcej

Ana - T po prostu wzór parenetyczny jesteś i tyle!