Sebus nie bojaj się wszystko bardzo cichutko i kulturka, kilka nacięć i nawet rozmów nie ma i na trafke panowie uważają ja bym nie smiala sąsiadom w takim świecie przeszkadzać ...nawet flagę mam
Wlasnie ja się gubie w tych liściach wszyscy pisza jaka to dobra sciolka i zbierają liście z rabat ( nie pisze tutaj o trawniku i kamykach) i nadal nie wiem czy zbierać czy zostawić i nie z powodu lenistwa się waham hihihi
Ja chwilowo korzystam, że dzieciaki się zabawiły i popijam kawkę w Waszym towarzystwie . Jak się nie rozpada to chciałabym pograbić . A jak się jednak rozpada, to może sklecimy z syneczkiem kolejny domek dla owadów . Grafik ustalimy, Ty tylko zaznaczaj kółeczka w kalendarzu żeby się nie pogubić co, gdzie i kiedy .
Sporo masz liści zostawiasz na sciolke na rabatach bo ja się ciągle bije z myślami czy zostawic modrzewie są piękne mam cztery przed domem od sąsiada tylko te igly w kamykach to juz katastrofa niestety.
Kasku hihi widzę ze Wy sami mi grafik ukladacie to bardzo mile ale lato stanowczo milszym czasem na spotkania w ogrodzie .
Co porabiasz dzisiaj? Ja się gapie przez okno jak przesel przybywa