Ja chwilowo korzystam, że dzieciaki się zabawiły i popijam kawkę w Waszym towarzystwie . Jak się nie rozpada to chciałabym pograbić . A jak się jednak rozpada, to może sklecimy z syneczkiem kolejny domek dla owadów . Grafik ustalimy, Ty tylko zaznaczaj kółeczka w kalendarzu żeby się nie pogubić co, gdzie i kiedy .
Wlasnie ja się gubie w tych liściach wszyscy pisza jaka to dobra sciolka i zbierają liście z rabat ( nie pisze tutaj o trawniku i kamykach) i nadal nie wiem czy zbierać czy zostawić i nie z powodu lenistwa się waham hihihi
jeśli chodzi o liścia na rabatach to myślę że znaczenie odgrywają względy estetyczne
z drugiej strony- u mnie na trawniku i rabatach leżą głównie liście z okolicznych dzikich drzew, które sądząc po ich stanie i fakcie że mi wymierają rh z powodu chorób grzybowych których roznosicielem mogą być te liście, bezpieczniej chyba zbierać
Aaa to czekamy na focie jak już panowie się sprawią z przęsłami. Piękne ogrodzenie to jak dekoracja na stole. Dodaje uroku. Ja muszę zająć się w końcu ogarnięciem tyłu domu. W międzyczasie do szpitala do teściowej i oby nie padało. Ściskam.
Kończę kawkę i idę ubrać młodze dziecię.Starsze się samo ogarnęlo, czyli na pewno dziś dzień świąteczny