Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Kuba 08:56, 11 lis 2015

widzę że Jolcia już wyspana
waldek727 08:56, 11 lis 2015

lojalna_ napisał(a)

Waldus myslalam ze większy

Jolu.
Ja mało jem, ale skoro zachęcasz, to dobrej herbatki z imbirem i pigwą z miłą chęcią w Twoim wątku się napiję.
Katkak 08:59, 11 lis 2015

lojalna_ napisał(a)

Kasku hihi widzę ze Wy sami mi grafik ukladacie to bardzo mile ale lato stanowczo milszym czasem na spotkania w ogrodzie .
Co porabiasz dzisiaj? Ja się gapie przez okno jak przesel przybywa

Ja chwilowo korzystam, że dzieciaki się zabawiły i popijam kawkę w Waszym towarzystwie . Jak się nie rozpada to chciałabym pograbić . A jak się jednak rozpada, to może sklecimy z syneczkiem kolejny domek dla owadów . Grafik ustalimy, Ty tylko zaznaczaj kółeczka w kalendarzu żeby się nie pogubić co, gdzie i kiedy .
waldek727 09:03, 11 lis 2015

Katkak napisał(a)

A jak się jednak rozpada, to może sklecimy z syneczkiem kolejny domek dla owadów .

O! Jak dobrze, że mi Kasiu przypomniałaś. Muszę i ja naciąć nowych ,,bambusików" dla swoich pracusiów.
lojalna_ 09:07, 11 lis 2015

Wlasnie ja się gubie w tych liściach wszyscy pisza jaka to dobra sciolka i zbierają liście z rabat ( nie pisze tutaj o trawniku i kamykach) i nadal nie wiem czy zbierać czy zostawić i nie z powodu lenistwa się waham hihihi
Kuba 09:13, 11 lis 2015

jeśli chodzi o liścia na rabatach to myślę że znaczenie odgrywają względy estetyczne
z drugiej strony- u mnie na trawniku i rabatach leżą głównie liście z okolicznych dzikich drzew, które sądząc po ich stanie i fakcie że mi wymierają rh z powodu chorób grzybowych których roznosicielem mogą być te liście, bezpieczniej chyba zbierać
iwka 09:20, 11 lis 2015

lojalna_ napisał(a)

Ja się gapie przez okno jak przesel przybywa

Też bym się gapiła
Mixtoorka 09:21, 11 lis 2015

Aaa to czekamy na focie jak już panowie się sprawią z przęsłami. Piękne ogrodzenie to jak dekoracja na stole. Dodaje uroku. Ja muszę zająć się w końcu ogarnięciem tyłu domu. W międzyczasie do szpitala do teściowej i oby nie padało. Ściskam.
Kończę kawkę i idę ubrać młodze dziecię.Starsze się samo ogarnęlo, czyli na pewno dziś dzień świąteczny
Sebek 09:22, 11 lis 2015

lojalna_ napisał(a)

Kasku hihi widzę ze Wy sami mi grafik ukladacie to bardzo mile ale lato stanowczo milszym czasem na spotkania w ogrodzie .
Co porabiasz dzisiaj? Ja się gapie przez okno jak przesel przybywa

Sąsiedzi Cię nie pogonią? Choć w sumie co się nimi przejmować Ja dokładnie rok temu wbijalem gwoździe w ścianę i obrazy wieszałem
Ewkakonewka 09:34, 11 lis 2015

Robią???