Czy możecie mnie poinstruować, co to znaczy, albo jak się skubie ID?
Całe listki, czy urywa w połowie, czy jeszcze inaczej?
Wiem, że mam jeszcze dużo czasu. Ale teraz czas na nauki
A które ci najładniej kwitły?
Wiesz, ja mam ukryty folder na pint... Z twoją rabatką bylinową. Następna fotka do kolekcji.
Ascot niedostępna. Mariatheresa jest u mnie od jesieni. Ale tylko mam jedną. Jeszcze nie przetestowałam.
O reszcie muszę poczytać. Chyba, że doradzisz. Nie mam tak dużo miejsca. Mus selekcję zrobić.
Potem stwierdziłam, że nastała tu nowa fala ogrodniczek, które chcæ jus działać. Też chcw miec pięknie. Stæd przedwczesne bloki startowe
Łuki, podoba mi się twoje spokojne podejście
Będziesz relacjonował robienie mebli? Jestem bardzo ciekawa ich
Najlepiej korzystać równolegle. Jest taka opcja, że oglądasz czyjś ogród. Podoba ci się fotka. Pinujesz do odpowiedniego folderu u siebie. A jak potem klikniesz na tą fotkę, wracasz do ogrodu, skąd fotka pochodzi. Super sprawa. Jedno zdjęcie i wracasz do artykułu, wątku... To takie obrazkowe archiwum. Łatwiej wszystko znaleźć.
Edit: i część folderów może być ukryta dla innych.
Ha, ha Ja też się tak bawiłam. Ale moje dzieci już nie. Moje bawiq się w bitwy, ale przed kompem. I trzeba pilnować, by nie za dużo.
Karol, zima, śnieg i mróz są potrzebne roelinkom do cyklu rozwojowego, a robalom, seby ich zmroziło na kość. Tak więc cieszymy się z zimy za oknem.
A na szaro buro kwiatki do domu nam potrzeba
I planowanie
Dzięki Iwonka
Szkoda, że kompozycji ładnych nie potrafię tworzyć, bo fajnie by mogły wyglądać w tych doniczkach. Mam ochotę kupić jeszcze więcej i większe
Asiu, stipę siałam w pudełko po lodach. Po pikowaniu otrzymałam ponad 100 sadzonek. Wsadziłam do wielodoniczek takich po 54 sztuki chyba. Ale możesz sadzić po dwie sztuki. Wyjdą ciut większe sadzonki.
Ziemia może być zwykła z worka. Odczyn obojętny.
Przepraszam. Wczoraj nie miałam czasu na pisanie tu