Najlepiej korzystać równolegle. Jest taka opcja, że oglądasz czyjś ogród. Podoba ci się fotka. Pinujesz do odpowiedniego folderu u siebie. A jak potem klikniesz na tą fotkę, wracasz do ogrodu, skąd fotka pochodzi. Super sprawa. Jedno zdjęcie i wracasz do artykułu, wątku... To takie obrazkowe archiwum. Łatwiej wszystko znaleźć.
Edit: i część folderów może być ukryta dla innych.
Oświeć i mnie bo nie bardzo rozumiem jak to działa. Co ja tam moge robić oprócz ogladania zdjęć? Pewnie się tam kiedyś logowałam bo widzę wszsytkie zdjęcia i mogę się między nimi przemieszczać, ale nie bardzo rozumiem to o czym piszesz powyżej Możesz mnie wtajemniczyć? tał łopatologicznie abym zrozumiała.
Może doprecyzuje, chodzi mi o to abyś wytłumaczyła to co pisałaś, że ogladam gdzieś zdjecie np tu na ogordowisku i przypinam pinezkę ale jak to się robi?
Iwka byś nie chciała widzieć. Kuba chciał pomalować na czarno, ale utargowałam z nim, że na inny kolor, więc uparł się na brązowy. Fatalnie wygląda, ale synek się cieszy
Haha, znam ten ból artystyczny. Córcia dostała świnkę skarbonkę do własnoręcznego zdobienia. Zaczęła ładnie od różowych kwiatków, zielonych listków. W efekcie końcowym jest cała czarna ale zabawę miała pół dnia.
Tam gdzie mam szpaler lawendy to mam ziemię odpowiednio przygotowaną tak jak pisałaś u Joli "Lawendowy zawrót głowy" tzn. rozluźniona z piaskiem plus dolomit. Cała część rabaty z mini wrzosowiskiem ma odpowiednio przygotowane podłoże tak samo rododendrony.
Ujmę to tak tam gdzie były zakładane rabaty jak już byłam na O to całe podłoże jest zrobione od a do z.
Natomiast wszystkie sadzone rośliny wcześniej zawsze do dołka miały wsypywaną odpowiednią ziemię dla nich np. do róż, do hortensji, do iglaków, do rododendronów i azalii, czy ziemię ogrodową uniwersalną. Carexy miały właśnie wsypaną uniwersalną.
Myślę, że tak do doopy to u mnie nie jest. Rośliny rosną bardzo dobrze i są zdrowe.
Te Carexy ID nie są u mnie udane, natomiast Carexy Evergold rosną wspaniale Oba rodzaje miały tak samo zaprawione dołki.