to pierwszy rok moich róż więc na ta chwilę nic jeszcze nie wiem, ruszyły i tyle
czyli zapiszę sobie te Konsuł, Festivve, Donaria bo chcę na czerwone wino
dzięki Jola
Kasia wooooooooow pięknie już jest!
ja oczywiscie poproszę zbliżenie na buksy
ta Twoja szambowa to jak nie szambowa tam nie widać żadnego dekla..bardzo ładnie
to jest własnie to ryzyko, tuja szyszkuje gdy ma sucho. zawiązuje nasiona bo czuje zagrożenie i chce się wysiać
w donicy kupowaliście czy goły korzeń?
ja w donicy i w sierpniu sadzone ale 100% przyjęcia, już urosły nawet!szok
o proszę fajnie masz właśnie powinnam o próbki poprosić żeby kota w worku nie kupować, nie pomyślałam..
u mnie plac w przyszłym tygodniu zacznie się spawać
takie gotowe podłoże kupowałeś? ja niby też doły spore kopalam ale chyba skoczek je zaatakował
nie moge uwierzyc że Ty je sadziłeś wtedy co ja, u mnie 4 kwiaty..
a co to jest ta tasma kroplujaca?
u mnie skarpy więc chyba tą jedną bym musiała z kompensacją kupic a te co puszcze pod tuje i swierki to moze zwykłą..
Ania, postaram się zrobić doświadczenie, wieczorem.
U mnie ciśnienie oki, jak wpinam tylko zraszacz młoteczkowy, metalowy i tylko jeden to wali na kilkanaście metrów
Jeśli masz podobnie to nie bawiłabym się w kompensację - to ma znaczenie wtedy gdy masz znaczną różnicę wysokości na której kładziesz linię, no i jeśli odcinki są po 150 metrów to też może mieć to znaczenie a tak szkoda kasy.
Ja robię krótsze i włączam pojedyńczo każdą linię, a nie wszystkie na raz
Poza tym ja użytkuję nawet taśmę kroplującą, pod graby i hortki taką zrobiłam, bo mam tam linie prostą i musiałam przyoszczędzić