Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Doświadczalnia bylinowo-różana

Doświadczalnia bylinowo-różana

Kasiek 17:03, 23 maj 2016

Anda napisał(a)

Kasiek, Ty to mnie rozumiesz Tez sie zakochałam w tym maczku

Zbieraj nasionka po nim plisss. Na kolanach a przyjde po nie
Anda 17:05, 23 maj 2016

Kasiek napisał(a)

Zbieraj nasionka po nim plisss. Na kolanach a przyjde po nie

Postaram się Pierwszy raz go mam wiec mam nadzieję, że jakieś nasiona wytworzy.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
17:05, 23 maj 2016
Anda napisał(a)

U nas pada od wczoraj i bardzo sie z tego cieszę. Wreszcie rośliny sie porządnie opiją. Muszę jednak przyznać, ze nasadzenia zeszłoroczne juz dobrze sobie dawały radę. Róż właściwie nie podlewałam wcale, tylko ta nową musiałam i słabującą Jude podlewałam.
Moja Mayor zakwitła jako pierwsza, a myślałam, że Louisa pierwsza będzie

juz w zeszła susze róz nie podlewałam dawały rade w te upały ...moze ze 2x je podlałam ale tak fest

chciałam trochę bylin poprzesadzać żeby uporządkować rabaty ale zrobił się upal i trochę mi ich szkoda ...maj był zimny nie bardzo sie dało ...a teraz upał i tez nie bardzo ....a mi żal ich bo juz ładne są
Anda 17:09, 23 maj 2016

eee_taam napisał(a)

juz w zeszła susze róz nie podlewałam dawały rade w te upały ...moze ze 2x je podlałam ale tak fest

chciałam trochę bylin poprzesadzać żeby uporządkować rabaty ale zrobił się upal i trochę mi ich szkoda ...maj był zimny nie bardzo sie dało ...a teraz upał i tez nie bardzo ....a mi żal ich bo juz ładne są

No w susze przesadzać to nie za bardzo. Jeszcze jedną albo dwie roślinki to można, ale nie całe rabaty.
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
07_Rene 17:55, 23 maj 2016

W końcu zdjęć się doczekałam Piękne jak zawsze. Róża cudowna, szkoda, że zapachu nie czuć przez ekran
U mnie Chippendale już w pączkach, a w tamtym roku najgorzej rosła. Z różami chyba co sezon to inaczej...
O gnojówkach poczytałam... Ciekawe jak się taki dozownik sprawdzi? Też jestem zainteresowana.
Jana 18:47, 23 maj 2016

Pię kne fotki, orliki wyglądają czadowo moje fairy w tym roku wsadzone mają kilka jaśniejszych listków, do godz 14.00 mają upał, czy takie słońce im szkodzi? Podsypałam je florovitem i codziennie podlewam, ale nie wiem czy to wystarczy
Katkak 19:16, 23 maj 2016

Ewcia uwielbiwm Twój ogród i Twoje foty. Buziaki ślę .
anna_t 20:45, 23 maj 2016

uwielbiam tu zaglądać i podziwiać Twoje zdjęcia..przepieknie Ewa! zazdroszczę Ci róż baaaaaardzo
kosolka 20:52, 23 maj 2016

Dziękuję za przepiękne zdjęcia! Najzwyklejsza roślinke potrafisz pokazać jak księżniczkę
Rench 21:00, 23 maj 2016

Anda napisał(a)
Czas na fotki

Wreszcie zakwitła pierwsza róża Mayor of Casterbridge

Musiałam zacytować,ale piękne zdjęcia robisz