Ale ładne trawy. AM jaki dorodny.W jakiej donicy je kupiłaś i po ile ?Ładne. Trzcinnika dziś też sadziłam. Hakone też duża. Dobre masz źródło. Renia a co sadzisz w donice?
Reniu Tobie też dziękuję za pomoc. Faktycznie cięzko coś fajnego zaaranżować. Dziś wzięłam się do pracy . Zrobiłam malutkie rabaty po prawej stronie wspinaczki i zjeżdżalni domku. Zdaję sobie sprawę , że tu nie ma co liczyć na fajny efekt. Może w przyszłości pozmieniam ustawienia i zrobię wtedy ładne rabaty. pomysł z kołami mi się spodobał.
Dzięki Aniu
Zostawiam w ziemi i zastanawiam się jak długo wytrzymam z tymi szpetnymi liściorami A co to znaczy, że wyrywasz? czyli jesienią czeka Cię sadzenie od nowa? Podglądam u Ciebie te różne odmiany róż i ... czekam na wielkie WOW
Jankosia
Rozpłynęłam się w komplementach na temat tulipanów
Mmsa nie musisz wysyłać bo trawki już kupiłam Milo mi, że pamiętasz o buczku Właściwie brakuje mi 2sztuk buka Rohan Obelisk, rozplenic do wgłębnika, hosty Sun Power i zawilców jesiennych Po głowie chodzi mi jeszcze perowskia ... Poza tym co wymieniałam nic więcej nie kupuję w tym sezonie!!!
Przyjrzałam się tym moim czosnkom i ... one faktycznie mają takie fioletowawe łodyżki - to są Purple Sensation
Wiesz ja siewek to mam całe pudełko. Zebrałam po zimie (mam nadzieję że nie stracą terminu ważności), ale posiałam ich trochę do gruntu i w tym roku na razie cisza. eM mówi że one zawsze pokazywały się późno ale aż tak?
Poczekam jeszcze - jak coś to powtórzę siew.
Piękny ten róż z czosnkami jest u Ciebie,na dalszych fotka widzę że zostawiasz tulipany w ziemi...
Ja dzisiaj żegnam się też z tulipanami, wyrywam ostatnie i czekam na szał różany