Ale ładne trawy. AM jaki dorodny.W jakiej donicy je kupiłaś i po ile ?Ładne. Trzcinnika dziś też sadziłam. Hakone też duża. Dobre masz źródło. Renia a co sadzisz w donice?
Ja tam nie chce nic mówić, ale Albostriata wygląda inaczej Moja Beni Kaze ma takie liście i kolor łodyżek chociaż czy to ona to nie wiem, żebym nie zapomniał... Pysznogłówka to taki czysty jasny fiolet, była na zdjęciu ze świecznicą, które jesienią u Ciebie wklejałem
Podważam i wyrywam żeby liście były razem z cebulą i tak potem suszę.Ja co roku sadzę duże ilości cebul bo nigdy nie zostawiałam liściorów na rabatach tylko kosiłam na zero a teraz będę sadzić swoje zobaczę za rok co mi z tego wyrośnie
Na róże też czekam,bardzo bo one mnie nigdy nie nudzą nie to co tulipany chociaż je uwielbiam ale tak na chwilkę na wiosnę, miałam już ich dość i dziś wykopałam ostatnie teraz mam porządek na rabatach
Duże te AM są faktycznie po 8zł kupiłam
Każda trawa z innego źródła
Hakone będę dzielić ... ona akurat droga była
Donice mam już obsadzone Zdjęcia postaram się jutro wstawić Ale nie nastawiaj się na wielkie wow ... nic szczególnego - białe pelargonie ze starcem i ice dance