Piękny ten róż z czosnkami jest u Ciebie,na dalszych fotka widzę że zostawiasz tulipany w ziemi...
Ja dzisiaj żegnam się też z tulipanami, wyrywam ostatnie i czekam na szał różany
Ślicznie w szmaragdowym ogrodzie.
Renia daj znać czy rozplenice dostaniesz, jeśli nie to podeślę Ci jeden namiar, może właścicielka zgodziłaby się wysłać Ci przesyłkę, mimo, że głównie zajmuje się sprzedażą stacjonarną.
Wiesz ja siewek to mam całe pudełko. Zebrałam po zimie (mam nadzieję że nie stracą terminu ważności), ale posiałam ich trochę do gruntu i w tym roku na razie cisza. eM mówi że one zawsze pokazywały się późno ale aż tak?
Poczekam jeszcze - jak coś to powtórzę siew.
Mmsa nie musisz wysyłać bo trawki już kupiłam Milo mi, że pamiętasz o buczku Właściwie brakuje mi 2sztuk buka Rohan Obelisk, rozplenic do wgłębnika, hosty Sun Power i zawilców jesiennych Po głowie chodzi mi jeszcze perowskia ... Poza tym co wymieniałam nic więcej nie kupuję w tym sezonie!!!
Przyjrzałam się tym moim czosnkom i ... one faktycznie mają takie fioletowawe łodyżki - to są Purple Sensation
Dzięki Aniu
Zostawiam w ziemi i zastanawiam się jak długo wytrzymam z tymi szpetnymi liściorami A co to znaczy, że wyrywasz? czyli jesienią czeka Cię sadzenie od nowa? Podglądam u Ciebie te różne odmiany róż i ... czekam na wielkie WOW