Za to właśnie odchwaszczanie Cię podziwiam. Wiem jaka to mordęga. Mój cały ogród wygląda tak Twoje przedpłocie wyglądało też mi strasznie wstyd. Pokazuję eMowi wasze trawniki z nadzieja , że może kiedyś zmieni mu się punkt myślenia. Narazie jeszcze twierdzi, że nasz mniszkowo- koniczynowo-perzowo-stokrotkowy z dzurami jest fajny- przecież każdy tu na wsi ma taki...
Nawet nie sprawdzałam przy zakupie w Casto. To są kwadraty. Rano sprawdzę dokładnie. Sprawdzają się super. Wiedzieliśmy że tak to powinno wyglądać, bo na starej działce mieliśmy wydeptaną trawę pod siedziskiem.
To miejsce z hustawką to nasze ulubione, lubimy przesiadywać tu wszyscy łącznie z psami żeby było ciekawiej, co roku inny sąsiad stawia sobie podobną
Profil był zrobiony w dwie minuty: sznurek, na każdym końcu patyk i rysowaliśmy jak cyrklem. Szkoda tylko, że wcisnęliśmy te szkaradne taśmy faliste zamiast plastikowych obrzeży. Pod huśtawką są płyty, żeby odpychając się nogami nie robić "dziur" w kamieniu.
piękną wiosnę masz.
Żal tych skoszonych róż, a skoro o rózach mowa, to już się nie mogę doczekać jak zakwitną u Ciebie, a ten pierwszy pąk bardzo dobrze rokuje
palenisko po zespawaniu wydawalo sie nam za duze bo ma.1,5x1,5 metra.ale jest tak samo szerokie jak schody i juz nam nie rzuca sie w oczy.a zwazajac na to ze to bedzie,a w zasadzie juz jest, tez nasze gospodarcze ognisko,bedzie jak znalazl
edyto po prawej i lewej stronie schodow rozsna rozplenice i rozchodniki (te od Ciebie) tylko teraz swiezo sciolka zasypane i ich nie widac.taki sam zestaw plus bukszpanowe kule jest na przeciwleglej stronie wglebnika