Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "anna_t"

Ogród z pergolą 14:16, 18 maj 2016

Do góry
wzieło mnie na klony, myslę o drumondi i red sunset. tylko czy to nie pstrokacizna gdyby takie byly koło siebie? czy lepiej sadzić dwójkami tak jak do tej pory?
u wieloszki teraz przesiaduje i takie tego wyniki
Ogród z pergolą 14:13, 18 maj 2016

Do góry
u mnie lustrzane odbicie i zjeżdżalnia i wspinaczkowa na innej ścianie, ja sie doczekac tego nie mogę. niewiem czy nie bardziej od córek się cieszę
Ogród z pergolą 14:13, 18 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

o bosze Ty to dopiero musisz miec dupny salon..

35 metrów-niemały,ale na standardy domowe to taki często spotykam.Se znowu nie myśl-jak rozłożę stół to już miejsca do biegania nie ma
Ogród z pergolą 14:12, 18 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

tak to jest jak się tak rzadko zagląda ;p
aktualnie czekam na rośliny bo 28-go Luki mi przywiezie do Bogdzi miskanty, jeżówki i żurawki
zdecydowaliśmy z M gdzie ma byc altana i ognisko więc lewy górny róg działki (południowy-wschód) mogę rozplanowywać
jak pogoda dopisze to w weekend będę malować palety na leżaki
a najwięcej myśli i finansów zabiera teraz plac zabaw(wzorowany na malkul), który chciałabym aby powstał do dnia dziecka choć to niestety nie ode mnie tylko zależy..jutro jedziemy po zjeżdżalnie i huśtawkę dla najmłodszej a dzisiaj zamawiam bocianie gniazdo i elementy wspinaczkowe

A co do placu zabaw to ten Malkulowi to faktycznie taki oryginalny i fajny.Czekam na Twój w takim razie, bo inspiracje masz zacne!
Mały ogród w małej gminie 14:09, 18 maj 2016

Do góry
Mira104 napisał(a)
Elu no chyba przesadzasz od 24 strony masz propozycje na taras, sama musisz wiedzieć co chcesz, co lubisz. Ludzie proponują Ci lawendę, ja zresztą też, bo lawenda odstrasza komary. Masz małe dziecko więc bez sensu jest obsadzanie tarasu roślinami trującymi, czy kującymi. Prześpij się z kilkoma wizjami i na pewno coś Ci utkwi w głowie

zgadzam się w 100%
Ogród z pergolą 14:04, 18 maj 2016

Do góry
i będzie dupna impreza!
Ogród z pergolą 13:49, 18 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

jasne, jasne pierwszy raz takie określenie słyszałam..
coś jak moje lumpy nie Ania?

Ty mnie zastrzeliłaś słowem lumpy a ja Ciebie słowem dupny (u nas to znaczy duży, wielki hi hi)
Jak będiesz miała więcej gości to zrobisz dostawkę
Ogród z pergolą 13:37, 18 maj 2016

Do góry
kasja83 napisał(a)

Mój stół to mój ukochany mebel w domu i jak narazie-jedyny, który mi pasuje do koncepcji nowoczesno-retrowejW szczycie rozkłada się do 6 metrów długości

o bosze Ty to dopiero musisz miec dupny salon..
Ogród z pergolą 13:35, 18 maj 2016

Do góry
AgataP napisał(a)

no dupny to wieeeelki

anbu napisał(a)

Agata dzięki za wsparcie hi hi

jasne, jasne pierwszy raz takie określenie słyszałam..
coś jak moje lumpy nie Ania?
Ogród z pergolą 13:34, 18 maj 2016

Do góry
AgataP napisał(a)

bocianie gniazdo ja kupiłam też, zawiesimy Zośce na gruszy, będzie się bujać sama i nie będzie marudzić kto ma ją bujać na normalnej hustawce, bo ona wszak jest malutka i nie potrafi - paskudne dziewuszysko hahaha

o widzisz a mój M chce hustawkę dodatkowo kupić bo według niego na bocianim sie T. sama nie pobuja..że to bedziemy miec dla zabawy jak wiecej dzieci przyjdzie
Ogród z pergolą 13:33, 18 maj 2016

Do góry
anbu napisał(a)
Widzę, że nie tylko mi dziś więcej kawy jest potrzeba
Aniu ja mam duży salon, dlatego nie chciałam stołu składanego. Drugi stolik też z I mam w kuchni tez biały i 4 białe krzesła do niego. Jak mam duuuużo gości to robimy dostawkę z tego kuchennego i wszystko gra i buczy
Dlatego pytam ile masz zazwyczaj gości?

ale ja własnie wtedy kawe piłam, drugiej nie mogę bo potem M w nocy meczę
no to rozwiązanie cos jak u mnie a gości miałam do tej pory 14 ale teraz mi dojda chrześni młodszej to 18, 20 jak dojdą osoby towarzyszące dwóch latorośli siostry
Ogród z pergolą 13:08, 18 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)
nie kumam o co Ci chodziło z tym dupny saloon
no właśnie w sumie taki baaardzo konieczny to nie jest bo mam cateringowy 80x160 w razie 'w'

Mój stół to mój ukochany mebel w domu i jak narazie-jedyny, który mi pasuje do koncepcji nowoczesno-retrowejW szczycie rozkłada się do 6 metrów długości
Ogród z pergolą 12:42, 18 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

tak to jest jak się tak rzadko zagląda ;p
aktualnie czekam na rośliny bo 28-go Luki mi przywiezie do Bogdzi miskanty, jeżówki i żurawki
zdecydowaliśmy z M gdzie ma byc altana i ognisko więc lewy górny róg działki (południowy-wschód) mogę rozplanowywać
jak pogoda dopisze to w weekend będę malować palety na leżaki
a najwięcej myśli i finansów zabiera teraz plac zabaw(wzorowany na malkul), który chciałabym aby powstał do dnia dziecka choć to niestety nie ode mnie tylko zależy..jutro jedziemy po zjeżdżalnie i huśtawkę dla najmłodszej a dzisiaj zamawiam bocianie gniazdo i elementy wspinaczkowe

bocianie gniazdo ja kupiłam też, zawiesimy Zośce na gruszy, będzie się bujać sama i nie będzie marudzić kto ma ją bujać na normalnej hustawce, bo ona wszak jest malutka i nie potrafi - paskudne dziewuszysko hahaha
U Agi - czyli słońce i piach 12:41, 18 maj 2016

Do góry
ag_zie napisał(a)
dzięki - a planowałam mniejszą odległość

Aga jak masz duzo to sadź gęściej, przeciez to Tobie ma sie podobać
Czas zaczynać, a w głowie pustka... 12:40, 18 maj 2016

Do góry
ach i jeszcze zapomniałabym, patrząc na plan ogrodu sprzed paru stron nasunęło mi się że chyba lepiej by było ten domek ogrodnika jak mozesz jeszcze przysunąć sobie kolo drewutni. szkoda rogu ogrodu na taką budowlę lepiej piękna rabate narożna z huśtawka np zrobic
Czas zaczynać, a w głowie pustka... 12:35, 18 maj 2016

Do góry

wow! bardzo fajnie ustawiłas sobie te kulki, idealnie!
przejrzałam watek, dobrze ze sie na poczatki załapałam. bedziesz miała piekny ogród. po ładnych kompozycja w donicach widać że masz dryg
ja bym wybrała szary żwir ale ja mało obiektywna jestem bo kocham szary

Grujecznik japoński - Cercidiphyllum japonicum 12:09, 18 maj 2016
Do góry
anna_t napisał(a)
Justyna a miejsca mu juz nie chcesz zmieniać?wiem ze to by było znowu ale moze tam coś z gleba czy stanowiskiem jest?

nie chce ...i jego tez już nie chce ..nie sprawdził sie u mnie ...choc szanse dostał ...jak na mnie az za dużo
Ogród z pergolą 12:09, 18 maj 2016

Do góry
nie kumam o co Ci chodziło z tym dupny saloon
no właśnie w sumie taki baaardzo konieczny to nie jest bo mam cateringowy 80x160 w razie 'w'
Ogród z pergolą 11:55, 18 maj 2016

Do góry
eeeee nie kumam :/
Ogród z pergolą 11:42, 18 maj 2016

Do góry
anna_t napisał(a)

przymierzam się do tych z podłokietnikami i na stalowych nogach zwłaszcza jeśli mówisz że dają sie wsunąc pod stół z I. bo nad nim zaczęłam tez myśleć minusem jest to że sie nie rozkłada ale mam stół cateringowy i do tej pory w święta nim sie wspieraliśmy to moze nie ma co szaleć z tym rozkładanym..
a Ty jak robisz gdy masz dużo gości?

Ja mam dupny saloooon
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies