Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z pergolą

Ogród z pergolą

anbu 11:42, 18 maj 2016

anna_t napisał(a)

przymierzam się do tych z podłokietnikami i na stalowych nogach zwłaszcza jeśli mówisz że dają sie wsunąc pod stół z I. bo nad nim zaczęłam tez myśleć minusem jest to że sie nie rozkłada ale mam stół cateringowy i do tej pory w święta nim sie wspieraliśmy to moze nie ma co szaleć z tym rozkładanym..
a Ty jak robisz gdy masz dużo gości?

Ja mam dupny saloooon
anna_t 11:55, 18 maj 2016

eeeee nie kumam :/
anbu 12:00, 18 maj 2016

Co nie kumasz? Ile tych gości masz zazwyczaj? 15-20? Czy więcej?
Koniecznie chcesz stół rozkładany?
anna_t 12:09, 18 maj 2016

nie kumam o co Ci chodziło z tym dupny saloon
no właśnie w sumie taki baaardzo konieczny to nie jest bo mam cateringowy 80x160 w razie 'w'
anbu 12:12, 18 maj 2016

Widzę, że nie tylko mi dziś więcej kawy jest potrzeba
Aniu ja mam duży salon, dlatego nie chciałam stołu składanego. Drugi stolik też z I mam w kuchni tez biały i 4 białe krzesła do niego. Jak mam duuuużo gości to robimy dostawkę z tego kuchennego i wszystko gra i buczy
Dlatego pytam ile masz zazwyczaj gości?
AgataP 12:42, 18 maj 2016

anna_t napisał(a)

tak to jest jak się tak rzadko zagląda ;p
aktualnie czekam na rośliny bo 28-go Luki mi przywiezie do Bogdzi miskanty, jeżówki i żurawki
zdecydowaliśmy z M gdzie ma byc altana i ognisko więc lewy górny róg działki (południowy-wschód) mogę rozplanowywać
jak pogoda dopisze to w weekend będę malować palety na leżaki
a najwięcej myśli i finansów zabiera teraz plac zabaw(wzorowany na malkul), który chciałabym aby powstał do dnia dziecka choć to niestety nie ode mnie tylko zależy..jutro jedziemy po zjeżdżalnie i huśtawkę dla najmłodszej a dzisiaj zamawiam bocianie gniazdo i elementy wspinaczkowe

bocianie gniazdo ja kupiłam też, zawiesimy Zośce na gruszy, będzie się bujać sama i nie będzie marudzić kto ma ją bujać na normalnej hustawce, bo ona wszak jest malutka i nie potrafi - paskudne dziewuszysko hahaha
AgataP 12:43, 18 maj 2016

anbu napisał(a)

Ja mam dupny saloooon

no dupny to wieeeelki
anbu 13:05, 18 maj 2016

AgataP napisał(a)

no dupny to wieeeelki

Agata dzięki za wsparcie hi hi
kasja83 13:08, 18 maj 2016

anna_t napisał(a)
nie kumam o co Ci chodziło z tym dupny saloon
no właśnie w sumie taki baaardzo konieczny to nie jest bo mam cateringowy 80x160 w razie 'w'

Mój stół to mój ukochany mebel w domu i jak narazie-jedyny, który mi pasuje do koncepcji nowoczesno-retrowejW szczycie rozkłada się do 6 metrów długości
anna_t 13:33, 18 maj 2016

anbu napisał(a)
Widzę, że nie tylko mi dziś więcej kawy jest potrzeba
Aniu ja mam duży salon, dlatego nie chciałam stołu składanego. Drugi stolik też z I mam w kuchni tez biały i 4 białe krzesła do niego. Jak mam duuuużo gości to robimy dostawkę z tego kuchennego i wszystko gra i buczy
Dlatego pytam ile masz zazwyczaj gości?

ale ja własnie wtedy kawe piłam, drugiej nie mogę bo potem M w nocy meczę
no to rozwiązanie cos jak u mnie a gości miałam do tej pory 14 ale teraz mi dojda chrześni młodszej to 18, 20 jak dojdą osoby towarzyszące dwóch latorośli siostry