Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "magnolia"

Minimalizm z odrobiną romantyczności 20:58, 17 maj 2015

Do góry
3 letnia magnolia mnie zaskoczyła i sobie zakwitła

czy ktoś pomoże mi zidentyfikować nazwę tej i jeszcze innej, która też zakwitła po raz pierwszy... folklor na rabacie

i druga, jaśniejsze i mniejsze kwiaty
Ogród w Puszczykowie 14:28, 17 maj 2015

Do góry
Asiu, pokaż jaka wysoka jest twoja magnolia Yellow Bird ?

też ja mam i zauważyłam, że ona chyba lubi kwitnąć

Pozdrawiam
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 11:57, 17 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)

ja tż mam ciotę ino szpilek nie miałam, i co teraz?

teraz musisz lecieć po szpile do sklepu! Koniecznie...

ps. ładnie tu nawet... a u Magnoli...bosko

ślicznie dziewczyny...ja już nie wiem który ogród mi się bardziej podoba...mam dylemat malutki...w sumie to chyba Magnolia przegrywa bo podjazdu nie ma buziaczki

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 08:26, 17 maj 2015
Do góry
magnolia napisał(a)

ech... muszę podjazd ukręcić, bo mnie szlag trafi i wtedy może się skuszę.

właśnie założyłam wątek ...normalnie moja wymówka ale jak to przecztałam tutaj to wydało mi sie to kuriozalnie śmieszne

też nie mam podjazdu, ogrodzenia, drogi dojazdowej - i ogród w "pół drogi"..może nie jest idealny ale czas pokazywać i iść z duchem czasu i zmieniać na miarę naszych sił i potrzeb.

Magnolio...pomyśl nad watkiem!
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 08:21, 17 maj 2015
Do góry
pakazuje

magnolia u malkul pokazuje zdjecia ze swojego ogrodu nie zakłada watku bo nie ma podjazdu... normalnie moja wymówka (wczoraj to przecztalam i wydało mi się to kuriozalnie śmieszne stąd motywacja do pokazywania)

ja tez nie mam podjazdu i przedogródka (czekam na droge gminną- moze w najblizszej pięciolatce się doczekam), ogrodzenia tez nie mam - możliwe że nigdy nie będzie..bo mam na ogrodzenia alergie
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 23:04, 16 maj 2015

Do góry
Magnolia czy to aktualna fotka czy jesienna ? bo już się pogubiłam Te zawilce trochę mnie zainspirowały mam pomysła

magnolia napisał(a)
i inne

PS. widoki pobudowlane mi niestraszne więc podtrzymuję prośbę - OBIECAŁAŚ !!!
Od ogrodu do łąki i stawu 22:53, 16 maj 2015

Do góry
Napia napisał(a)
Magnolia zjawiskowa, a rabaty wyglądają świetnie. Ładne te bukszpanowe obwódki. Inspiruję się

Cieszę się bardzo, że inspiracji zaczerpnąć u mnie można dzięki za pochwały!
Ogród pełen złudzeń i niespodzianek 19:47, 16 maj 2015

Do góry
AGDULA napisał(a)

Czarny bez?? Ja nie mam żadnego. Odstrasza komary?. Dzięki za wiadomość. Nie wiedziałam o tym. Koniecznie muszę nabyć, tylko nie wiem gdzie go wsadzę, bo to spore krzewy.
Ja mieszkam niedaleko Wielkopolskiego Parku Narodowego, 5 minut drogi i mam lasy a dalej Warta, w wcześniej jeszcze tereny zalewowe, takie tam mokradła, dlatego pewnie tyle komarów.
U mnie jak miałam tak dużo , duzych roslin to nawet w słońcu latały. Muszę się zastanowić z tym karasiem , o ktorym pisałaś, tylko, że nie uśmiecha mi sie za bardzo brac go na zimę do domu..

Nie bierz to na stówe, tak słyszałam ale czy to prawda?
Podstawa to woda - musi byc koniecznie z rybami by wyjadały larwy. Jak masz tereny zalewowe to faktycznie przechlapane...
Jak nie masz oczka pow. 1.2 to karasia musisz brac.
U mnie woda brudna - ale karaski pieknie wsuwaja larwy I ważek mam pełno i ich larw.

Wawrzynek rośnie jak na drożdżach a kwitnie niebywale!

Magnolia wciąż jeszcze w kwiatach - uwielbiam Susankę

Zakwitły mi miniaturowe irysiki
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 19:00, 16 maj 2015

Do góry
malkul napisał(a)
Magnolia- zapisałam sobie na kompie twoje foty będę sobie przyblizała i analizowała

Ja mam tak Twoją i małej kokochy na pulpicie wiec no wiesz nie szalej
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:56, 16 maj 2015

Do góry
Magnolia- zapisałam sobie na kompie twoje foty będę sobie przyblizała i analizowała
Miejsko & sielsko 18:19, 16 maj 2015

Do góry
magnolia napisał(a)
trzymaj się Kochana! mam Cię na myśli, nie opędzisz się.

Martusia, no oby
Jak się ogarniesz w robocie to jeszcze Ci się przypomnę
Od ogrodu do łąki i stawu 00:22, 16 maj 2015

Do góry
Magnolia zjawiskowa, a rabaty wyglądają świetnie. Ładne te bukszpanowe obwódki. Inspiruję się
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 00:19, 16 maj 2015

Do góry
Echhh jak ja lubię TEN wątek Piękne widoki , wesoło i jest Magnolia !

Pozdrawiam Dziewczynki
Ogrodowe radości i rozterki - ogród Agani 23:22, 15 maj 2015

Do góry
Zachwyciła mnie kalina, magnolia i reprezentacyjny klonik. A tak właściwie to wszystko.
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 23:04, 15 maj 2015

Do góry
Kokocha no cuuuuudnie masz!!! Cofnęłam się do ostatnich fotek i... szczękę zbieram znowu Przez warzywnik nie będę mogła spać teraz, trawnik jak pomalowany, a taras - jak z żurnala! No i jak żyć?

Magnolio dzięki za jesienne porady i ten zestaw Cudownie się prezentuje u Ciebie, a i u mnie zaczyna kwitnąć! Jutro wrzucę fotkę.
Tylko czosnki zeszłoroczne ciut za niskie są, ale w tym roku dosadzę nowych.

magnolia napisał(a)
czosnki Purple Sensation i kamasja- obiecałam ijest:

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:31, 15 maj 2015

Do góry
babka napisał(a)
Magnolio cudowne widoczki pokazujesz, dołączam się do prośby dziewczyn o Twój prywatny wątek Nie wychodziłabym stamtąd

to byś miała dopiero- lubisz klimaty pobudowlane?. Za pochwaly dziękuję
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:28, 15 maj 2015

Do góry
zawilce wielkokwiatowe ( mam do nich sentyment z dzieciństwa)i czosnki karatawskie z Carexem Frosted Curls i trzmielina Minimus
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:25, 15 maj 2015

Do góry
magnolia napisał(a)

co masz posadzone pod grabem ? pięknie to wygląda
Po prostu ogród... 21:24, 15 maj 2015

Do góry
Ewa napisał(a)
Sylwuś jak zawsze bardzo mi sie u Ciebie podoba. Rododendrony , azalie , magnolia i bukszpany robią niesamowite wrażenia, ale i reszta roslin w niezwykłej kondycji. Jestem zachwycona ciszą , przestrzenią i ogromem pracy jaki wkładacie w swoje miejsce na ziemi. Dzięki za zabranie mnie do szkółek na zakupy. Dziś czuje sie tak jakbym była tydzień na wczasach a o kawie nie wspomne

Fajnie spędziłam dzisiejsze przedpołudnie z Tobą Musisz częściej wpadać na kawę, a jak braknie to poślę męża do Brazylii po nową dostawę Hihi
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 21:12, 15 maj 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Super

A te kamolki pos siatka to sciezka? Bardzo pomyslowe

to gabion-trzyma ziemię żeby spadek zniwelować.- samoróba
Tu kawałek widać
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies