Jest plan...ale dopiero po elewacji garażu i domu...więc może to być plan na 2017 Ale jak to bywa w zawodzie naszych eMów nigdy nie znasz dnia ani godziny, dlatego muszę być przygotowana
Melduję, że jestem ale taką ilość stron zostawię sobie na poniedziałkowe miłe czytanie do śniadania. Lubię Ciebie czytać dlatego nie będę tego robić w pośpiechu
Buziaki na weekend!
Polinko, kocham Cię, że tak dobrze o mnie myślisz, ale niestety mój wkład polegał na przyniesieniu jej z kwiaciarni do domu Technicznej jest bardzo prosto do zrobienia - nie wiem tylko, gdzie można dostać pierze w kolorze. Ewentualną pracochłonność przemilczę
Pewnie Wielkanoc będzie śnieżna...Za kilka lat aby zobaczyć śnieg będzie trzeba jechać w Alpy bo i u nas w górach z roku na rok coraz ciężej o biały puch.
Pierwsza Wigilia w nowym domu-brry , ja wspominam okropnie ale u Ciebie pewnie będzie radośnie i ciepło
no niestety w tym roku tez podobno swięta nie będą białe..szkoda bo pierwszy raz w zyciu robię wigilię w nowym domu (btw jestem przerażona!)i milo by było z takim 100% świątecznym klimatem
w okolicy nie mam pralni ale w sumie pranie to pikuś pierze przecież pralka gorzej z prasowaniem woalu bo trzeba od razu wieszać żeby się nie wymiętoliły
Ewka a po pracy nie dasz rady zrobić ciasta? Dużo czasu nie zajmuje przygotowanie, ja laik wyrobiłam się w 20 min.
Wprowadziłabym Cię w błąd z tą mąką...