Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Lawendowy zawrót głowy

Lawendowy zawrót głowy

Dominika11 20:10, 11 gru 2015

eee_taam napisał(a)
To pokaż jakie zamówiłaś drzwi...bo za 6 tyg to możemy zapomniec
a już zamówione ??? same skrzydło czy z naświetlami ???
polinka 20:18, 11 gru 2015

Rozprawki drzwiowe przyswoiłam Też mam otwierane do wewnątrz i rozumiem Twoją potrzebę zmiany. Choć nie powiem wizualnie mi się podobają

Działasz już coś świątecznie?
inag 00:05, 12 gru 2015

lojalna_ napisał(a)

Uwielbiam ten skecz haaaaaaa mocne teraz to te moje drzwi uchachane na wszystkie strony

rycze ......o matulu .........

My też nie raz się popłakaliśmy ze śmiechu na tym skeczu pomimo że znamy go już prawie na pamięć
inag 00:10, 12 gru 2015

iwka napisał(a)

hahahaha uwielbiam to i jeszcze paciaciaki

Paciaciaki też są super! Ja lubię jeszcze
Krzyżówkę:
https://www.youtube.com/watch?v=wWveKv28vek
i ankietę:
https://www.youtube.com/watch?v=hXd9QjFYWbw

Nie każdy sie nadaje do kabaretu ale oni są do tego stworzeni!
eda 00:22, 12 gru 2015

macham nocą macham wianek pstryknij popaczę
boguslawa_ma... 07:07, 12 gru 2015

Jolu pozdrawiam ,chciałam te warkocze na trawach zobaczyć,ale za dużo szukania i zrezygnowałam.
Madzenka 07:37, 12 gru 2015

Jolu to Ty masz teraz drzwi otwierane na zewnątrz??? Mnie zawsze przekonywano, ze to jest niebezpieczne. Nawet gdy miałam przedpokój 1,5x1,5 M to się otwierały drzwi do środka.... Mi by takie drzwi wiatr wyrwał chyba w pierwszym roku. Ciagle się dziwię, ze mi jeszcze dom nie odfrunął.....
Moje też do wymiany ale najwcześniej za dwa lata..... Razem z podłogą w holu..... I marzy mi się taka wycieraczka wmontowana w podłogę. Czy ktoś ma coś takiego i to się sprawdza? Chyba ze macie inny patent na brudne łapy psa po powrocie do domu......
Filomena 10:46, 12 gru 2015

O!
skecz świetny
ale wracając poważnie do tematu to czy drzwi mają się otwierać do środka czy na zewnątrz to naprawdę poważny wybór.
Ja mam drzwi otwierane do środka między innymi z powodów, o których pisała Madżenka. Ale jest wtedy pewna wada - przy dużych wiatrach zimno zacinające rozszczelnia drzwi i zimno dostaje się drobnymi szparkami do środka. Przy odwrotnych drzwiach wiatr takie drzwi doszczelnia Z kolei moi sąsiedzi mają drzwi na zewnątrz i bywało, że zaspa przed drzwiami uniemożliwiała ich otwarcie.
życzę satysfakcjonującego wyboru
Kuba 11:10, 12 gru 2015

dyskusja o drzwiach ciekawa, a ja mam otwierane na zewnątrz i nawet nie zdawałam sobie sprawy że tak jest gorzej, prawdę mówiąc nie widzę żadnych mankamentów
Filomena 11:17, 12 gru 2015

Kuba napisał(a)
dyskusja o drzwiach ciekawa, a ja mam otwierane na zewnątrz i nawet nie zdawałam sobie sprawy że tak jest gorzej, prawdę mówiąc nie widzę żadnych mankamentów

Ewciu
wcale nie gorzej! każdy wybór ma swoje wady i zalety. Naszym zadaniem jest ocenić, co jest dla nas istotne