Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 18:55, 11 gru 2015

Do góry
malkul napisał(a)
i po całości

Kokoszka u Ciebie już chyba nic mnie nie zaskoczy

Wejście do domy tak zapraszające, że kiedyś naprawdę wproszę się do Ciebie na kawę
Choinka, gwiazda, brzozy-wszystko idealne i harmonijne! Duże brawa
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:49, 11 gru 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
dlaczego przygotowania do piernikowania były łzawe? czegoś nie doczytałam? z ile mąki robiłaś- jutro ja chcę robić ale myślę żeby zrobić z 1/2 kg mąki ale chciałabym mieć tak dużo pierników jak Ty
za zaproszenie jeszcze raz dziękuję, ja również Ciebie zapraszam do mnie, po Nowym Roku może coś zaplanujemy
wianek świetny, też będę próbowała zrobić podobny na drzwi wejściowe, tylko mam ciężki podkład- czym swój mocowałaś do drzwi?

PS. przepraszam za tyle pytań na raz

Ewka, korzystałam z przepisu Asi, 1 kg mąki. Wałkowanie, wycianie, pieczenie i lukrowanie zajęło mi 2,5 godz. Pamiętasz, że dzisiaj musisz zrobić ciasto?

Za zaproszenie dziękuję! Będziemy myśleć
Wianek mam na pinezce.
Ogród niby nowoczesny ale... 18:41, 11 gru 2015

Do góry
Magda70 napisał(a)
I domki....betonowe:

i domki drewniane....cena była tak mała, że nie bylo sensu samemu się bawić...Planuję je przemalować.

świątecznie u mnie dopiero może w piątek - sobotę...jak mnie wena najdzie i eM mi lampe zawiesi. I jak karnisze przemaluję na czarno...

Widziałam zdjęcia ze sklepu ale jeszcze raz muszę sie pozachwycać bo są zajefajne
Czasem słońce czasem deszcz 18:41, 11 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)

Moje oczy też pocieszone Twoim wiankiem

dzięki
Moja codzienność - ogród Oli 18:39, 11 gru 2015

Do góry
To i ja coś dorzucę firankowego
U nas w pralni biorą 8zł za kilogram firanek...od dawna już własnorecznie nie piorę bo nie mam cierpliwości do tej okropnej czynności.

Buziaki kochana
Czasem słońce czasem deszcz 18:35, 11 gru 2015

Do góry
Kuba napisał(a)

wiesz Irenko to taka dekoracja na szybko jak się nie ma pomysłu na nic, ale cieszy

I o to najbardziej chodzi w tym wszystkim! Ma cieszyć

Moje oczy też pocieszone Twoim wiankiem
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:31, 11 gru 2015

Do góry
Przed piernikami zrobiłam wianek na drzwi

I powiesiłam gwiazdy w oknach.

Do wykonania zostało opatulenie bukszpanów i pomyśleć gdzie ustawić Rudolfa
Można powiedzieć, że akcja dekorowania domu prawie ukończona

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:24, 11 gru 2015

Do góry
Po wczorajszym łzawym przygotowywaniu ciasta na pierniki dzisiaj nadeszła chwila prawdy...Pierwszy raz w życiu piekłam pierniki-tak od a do z A niestety muszę się przyznać, że jestem totalnym antytalenciem kulinarnym. Nie lubię piec, nie lubię gotować...W kuchni rządzi eM

Muszę się pochwalić, że pierniki wyszły i smakują bardzo Pyycha!!

Wyspa kuchenna cała w piernikach i lukrze

Asiu Nawigatorko, dziękuję za motywację i wiarę w moje umiejętności!

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:17, 11 gru 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Ja też. Cudnie wyszły dekoracje.

Dziękuję Iwonko Proste, delikatne takie jak lubię
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:16, 11 gru 2015

Do góry
Kuba napisał(a)
ciągle zachwycam się ścianą kominkową

Przyjedz! Pozachwycasz się na żywo
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:15, 11 gru 2015

Do góry
nawigatorka napisał(a)
takie sanki (choć w duzo gorszym stanie) widziałam w niedziele na targu staroci. nie wpadłam na taki super pomysł. do świątecznej sesji zdjęciowej by się tez świetnie nadawały.

A wyobraż sobie, że już mam rezerwację na sanki do sesji
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:14, 11 gru 2015

Do góry
Magda70 napisał(a)
Dalaś czadu z sankami fajny pomysł.

Cieszę się z sanek
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:13, 11 gru 2015

Do góry
Zielona napisał(a)
Poli- sanki są świetne. Najfajniejszy w nich jest retro design. Bardzo mi się podoba Twój przedpokój.
W kwestii gwiazd - podziwiam. Wiele rzeczy robię sama, ale te gwiazdy sprawiają wrażenie bardzo pracochłonnych.

Marta i tu się zdziwisz, gwiazdy nie są pracochłonne, one tylko tak wyglądają Standardową 30-stkę robię w 15 min. Problemem jest sklejenie większych ale po 20 szt. dochodzimy do wprawy

Sanki przypadkowo znalazłam podczas sprzątania strychu Muszą mieć wiele lat ponieważ widać na nich już ząb czasu, na kulig już się nie nadają ale na spacer owszem.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:09, 11 gru 2015

Do góry
anna_t napisał(a)
ale super z tymi sankami, w życiu bym na to nie wpadła rewelacja!

Aniu, ja też bym na to nie wpadła, to pinterest daje takie fajne podpowiedzi Plan był na sanki w ogrodzie jako element dekoracyjny ale niestety pogoda, która obecnie panuje nie pasuje do sań.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:07, 11 gru 2015

Do góry
Margarete napisał(a)

No pieknie....mój kominek ma swoja premierę jesli chodzi o dekoracje w tym roku bo był zrobiony w lutym wiec jeszcze nie było okazji go udekorowac, zbieram inspiracje, podgladam...u ciebie ładnie i konsekwentnie co do kolorów...
A i gwiazdy sliczne widziałam jak wisza.........pachnie juz świetami w domu gdy sie te dekoracje powiesi....
Buziaki !

Małgosiu dziękuję To prawda, że pachnie już świętami, szczególnie po dzisiejszej akcji pieczenia pierniczków
Kominek fajna sprawa w zimowe wieczory i fajny element do dekoracji. Wiem, że coś fajnego wymyślisz. Jest teraz tyle inspiracji, podpowiedzi, że tylko wybierać i działać.
Buziaki!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 18:05, 11 gru 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)
Jak fsjnie u Ciebie ja tez mam gwiazdki i saneczki kupilam na gieldzie slicznievto u Ciebie wygląda ech

Jolu, jestem bardzo ciekawa Twoich gwiazdek a jeszcze bardziej sanek
Typografia ogrodu 18:04, 10 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Asiu na gorąco i ze łzami w oczach chciałam Ci podziękować za pierniki! W jednej chwili powróciły wspomnienia z dzieciństwa, zapach, smak ciasta jest dokładnie taki jak 20 lat temu gdy piekłam pierniki z mamą...

Nie lubię świąt ale kocham przygotowania i wszystkie łzy,które temu towarzyszą.
DZIĘKUJĘ!!

Az sie poryczalam.ja tylko przepis wstawilam.wspomnien zazdroszcze.moja mama nie piekla piernikow.
Buziaki ciesze sie jesli wywolalam mile wspomnienia.buziaki.
A priv dostalas?
Typografia ogrodu 17:46, 10 gru 2015

Do góry
Asiu na gorąco i ze łzami w oczach chciałam Ci podziękować za pierniki! W jednej chwili powróciły wspomnienia z dzieciństwa, zapach, smak ciasta jest dokładnie taki jak 20 lat temu gdy piekłam pierniki z mamą...

Nie lubię świąt ale kocham przygotowania i wszystkie łzy,które temu towarzyszą.
DZIĘKUJĘ!!
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:49, 09 gru 2015

Do góry
polinka napisał(a)
Kochani przepraszam, że nie jestem u Was ale mimo włączonego motorka w d...nie daje rady wygrzebać się z planem dekoracyjnym, swiątecznym, ogrodowym itd. Obiecuję od pon. być na bieżąco i nadrobić wszystkie zaległości.

Dzisiaj podziałałam w ogrodzie, skosiłam trawę, wywaliłam bakopę, pozamiatałam psiaka sierść, która okropnie mnie denerwuje i na zdjęcia ogrodu już nie starczyło czasu...

Dekorowanie kominka zakończone, wczoraj zabrakło mi gwiazdy i trzeba było dorobić

I aby wywołać uśmiech na Waszych bużkach jeszcze raz sanki

Aparat doprowadza mnie do szału- w rzeczywistości mam taki sam kolor ścian a dlaczego wychodzą na zdjęciach dwa różne??

A teraz uciekam robić wianki
Buziaki dla wszystkich

No pieknie....mój kominek ma swoja premierę jesli chodzi o dekoracje w tym roku bo był zrobiony w lutym wiec jeszcze nie było okazji go udekorowac, zbieram inspiracje, podgladam...u ciebie ładnie i konsekwentnie co do kolorów...
A i gwiazdy sliczne widziałam jak wisza.........pachnie juz świetami w domu gdy sie te dekoracje powiesi....
Buziaki !
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 16:44, 09 gru 2015

Do góry
malkul napisał(a)
w papierniczym ?

Tak Do tego dobry klej.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies