Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Coś jeszcze, coś więcej... 08:39, 17 mar 2016

Do góry
MAD napisał(a)
Ale żeś trzasnął landrynowy wianek. Wiosenny na maxa! Pozdrowienia zostawiam i zaznaczam bo na nowych włościach ja u Ciebie pierwszy raz.

Ranisz mnie!
Coś jeszcze, coś więcej... 08:39, 17 mar 2016

Do góry
Marta napisał(a)
Śliczny wianek i fajne spotkanko na giełdzie.
Gratuluję zakończenia sesji

Jeszcze czekam na jedną ocenę, ale przynajmniej nie musze się już męczyć wieczorami...
Coś jeszcze, coś więcej... 08:38, 17 mar 2016

Do góry
sebek nie masz za dużo tej Twojej firletki w ogrodzie?
Coś jeszcze, coś więcej... 08:37, 17 mar 2016

Do góry
Zeta napisał(a)
Seba jaki romantyzm ...wianek cuudny

Kochliwy i romantyczny się robię na starość
Coś jeszcze, coś więcej... 08:37, 17 mar 2016

Do góry
sylllwia napisał(a)
Świetny wianek poczyniłeś, takie romantyczne kolorki
Ja dzisiaj na giełdzie też ogrodowiskową znajomą spotkałam

Samo ogrodowisko na tej giełdzie! A kogo?
Mój ogród pod górkę... 07:33, 17 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Lampy wg mnie mniejsze będą OK, duże zdominują stół

Aż się proszą u Ciebie zasłony od sufitu do podłogi, by podwyższyć to wnętrze! Jakoś ta firanka mi je obniża... Ale się rządzę!

hihi nie ma to jak wieszać nowe firanki przed demolką

kasia to to okno będzie powiększane?
Typografia ogrodu 07:11, 17 mar 2016

Do góry
blyxa napisał(a)
Macham radośnie. Narobiłam zdjęcia i tradycyjnie poczułam się jak leń
Przy nadrabianiu postów wymiękłam przy paznokciach
Ja tam łapki na bóstwo będę robić dopiero w wielki piątek. I mam nadzieję, że w wielką sobotę nic wielkiego do roboty nie wymyślę. Choć była opcja, że przywiozą mi drewno do kominka W sam raz na piękny świąteczny manicure

Stroik jajeczny - śliczności!Śliczności, śliczności. Bardzo mi się podoba, jak z jakiejś stylizowanej sesji zdjęciowej.
I czekam niecierpliwie na ciąg dalszy rękodzieła.

Takie proste, a jakie genialne. Sebek - moje żonkile dziękują Ci ogromnie, bo zawsze im za szybko te liście ucinałam

Moje paznokcie wczoraj troche dostaly przy zaplataniu wianka dla.klientki z brzozowych galazek.ale dzis o 9 beda juz nowe
Rekodzielo zapewne bedzie bo tego nigdy dosc.za komplementy dziekuje bardzo
Typografia ogrodu 07:06, 17 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Fajne irysy, ale pamiętaj, że mega wysoki szczypior potem z nich rośnie Choć zawsze będziesz mogła położyć te zdźbła między lawendą. Ja tak robię, że upycham liście cebulowych pod inne rośliny

Bede obserwowac jak to wyglada w tym roku w doniczce i postanowie.ale on zolkie dlygo czy szybko jak u krokusow?
To tu... 07:04, 17 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)
Wredny jestem, bo śmieję się pod nosem... jakby mi to pękło w mieszkaniu to sąsiedzi by mnie chyba eksmitowali za słownictwo przy czynnościach sprzątających

Uwierz mi, że cieszyłam się, że moje dzieci już śpią...
Ogródek Iwony 02:17, 17 mar 2016

Do góry
Dziewczyny i Sebek: macham w środku nocy do was
Dziękuję, że zaglądacie i ślad zostawiacie. Ja czasami nie
nadążam wszystkim odpisać... i być u wszystkich. Jak człowiek się zasiedzi na jednym wątku chcąc pomóc...do innych nie ma już czasu zajrzeć.
Jeszcze do Asi muszę wpaść między pracami ogrodowymi i myciem okien. Dziś słoneczko pokazało, że te okna mus umyć na święta
To tu... 00:11, 17 mar 2016

Do góry
Wredny jestem, bo śmieję się pod nosem... jakby mi to pękło w mieszkaniu to sąsiedzi by mnie chyba eksmitowali za słownictwo przy czynnościach sprzątających
Typografia ogrodu 00:11, 17 mar 2016

Do góry
Macham radośnie. Narobiłam zdjęcia i tradycyjnie poczułam się jak leń
Przy nadrabianiu postów wymiękłam przy paznokciach
Ja tam łapki na bóstwo będę robić dopiero w wielki piątek. I mam nadzieję, że w wielką sobotę nic wielkiego do roboty nie wymyślę. Choć była opcja, że przywiozą mi drewno do kominka W sam raz na piękny świąteczny manicure

Stroik jajeczny - śliczności!Śliczności, śliczności. Bardzo mi się podoba, jak z jakiejś stylizowanej sesji zdjęciowej.
I czekam niecierpliwie na ciąg dalszy rękodzieła.

Sebek napisał(a)
Fajne irysy, ale pamiętaj, że mega wysoki szczypior potem z nich rośnie Choć zawsze będziesz mogła położyć te zdźbła między lawendą. Ja tak robię, że upycham liście cebulowych pod inne rośliny

Takie proste, a jakie genialne. Sebek - moje żonkile dziękują Ci ogromnie, bo zawsze im za szybko te liście ucinałam

Mój ogród pod górkę... 23:54, 16 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Mam ostatnio wprawę w kupowaniu zasłon i firan - a jutro mam warsztaty z home stagingu to będę wiedzieć jak je powiesić by wnętrze wyglądało na droższe

Sebek, to jak się nauczysz, to trąb u mnie, bym na szkolenie do ciebie wpadła. Też chcę wiedzieć
Ogród tworzę nowoczesny czyli wewnętrzna walka jak nie zostać kokoszką :) 23:51, 16 mar 2016

Do góry
malkul napisał(a)
Raport
pocięłam hortensje pocięłam trawska (poza miskantami) przekopany warzywnik, szkalrnia przekopana , posiałam dziś kalarepe, rzodkiewkę i sałaty, nawiozłam borówki, tuje zostały przycięte na równo, byliny obcięte, wygrabiałm resztki z bylin, powojniki obcięte, opryskałam Promanal 60 EC

Tylko tyle? A co robiłaś przez pozostałe 22 godziny dzisiaj?
A tak na serio to wystarczył jeden słoneczny dzień i już się na ogród rzuciłaś
Mój ogród pod górkę... 23:17, 16 mar 2016

Do góry
Kacha123 napisał(a)

Rządź się, proszę bardzo. Ta firanka to już prawie przeszłość. W piątek być może początek demolki Do wystroju okien jeszcze nie doszłam. Myślałam nad żaluzjami drewnianymi, ale za dużo światła zabierają. Liczę na Twoją pomoc przy tym etapie!

Mam ostatnio wprawę w kupowaniu zasłon i firan - a jutro mam warsztaty z home stagingu to będę wiedzieć jak je powiesić by wnętrze wyglądało na droższe
Mój ogród pod górkę... 23:09, 16 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Aż się proszą u Ciebie zasłony od sufitu do podłogi, by podwyższyć to wnętrze! Jakoś ta firanka mi je obniża... Ale się rządzę!

Rządź się, proszę bardzo. Ta firanka to już prawie przeszłość. W piątek być może początek demolki Do wystroju okien jeszcze nie doszłam. Myślałam nad żaluzjami drewnianymi, ale za dużo światła zabierają. Liczę na Twoją pomoc przy tym etapie!
Mój ogród pod górkę... 22:57, 16 mar 2016

Do góry

Typografia ogrodu 22:51, 16 mar 2016

Do góry
Zielono mi - czyli zielone płuca czarnego Śląska 19:05, 16 mar 2016

Do góry
Sebek napisał(a)

Moją motywacja do ćwiczeń jest jedna trenerka z klubu, ale żonaty nie jestem, wiec mogę mieć takową

Musi być atrakcyjna ta motywacja☺
Miejsko & sielsko 18:53, 16 mar 2016

Do góry
Nawet specjalny sprzęt do focenia wiosny wyjelas Musimy kiedyś na jakąś wiosenną kawę się zgadać - ja juz po sesji (tej drugiej ) to dużo czasu mam - tak jakby
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies