Moje paznokcie wczoraj troche dostaly przy zaplataniu wianka dla.klientki z brzozowych galazek.ale dzis o 9 beda juz nowe
Rekodzielo zapewne bedzie bo tego nigdy dosc.za komplementy dziekuje bardzo
Dziewczyny i Sebek: macham w środku nocy do was
Dziękuję, że zaglądacie i ślad zostawiacie. Ja czasami nie
nadążam wszystkim odpisać... i być u wszystkich. Jak człowiek się zasiedzi na jednym wątku chcąc pomóc...do innych nie ma już czasu zajrzeć.
Jeszcze do Asi muszę wpaść między pracami ogrodowymi i myciem okien. Dziś słoneczko pokazało, że te okna mus umyć na święta
Wredny jestem, bo śmieję się pod nosem... jakby mi to pękło w mieszkaniu to sąsiedzi by mnie chyba eksmitowali za słownictwo przy czynnościach sprzątających
Macham radośnie. Narobiłam zdjęcia i tradycyjnie poczułam się jak leń
Przy nadrabianiu postów wymiękłam przy paznokciach
Ja tam łapki na bóstwo będę robić dopiero w wielki piątek. I mam nadzieję, że w wielką sobotę nic wielkiego do roboty nie wymyślę. Choć była opcja, że przywiozą mi drewno do kominka W sam raz na piękny świąteczny manicure
Stroik jajeczny - śliczności!Śliczności, śliczności. Bardzo mi się podoba, jak z jakiejś stylizowanej sesji zdjęciowej.
I czekam niecierpliwie na ciąg dalszy rękodzieła.
Takie proste, a jakie genialne. Sebek - moje żonkile dziękują Ci ogromnie, bo zawsze im za szybko te liście ucinałam
Mam ostatnio wprawę w kupowaniu zasłon i firan - a jutro mam warsztaty z home stagingu to będę wiedzieć jak je powiesić by wnętrze wyglądało na droższe
Rządź się, proszę bardzo. Ta firanka to już prawie przeszłość. W piątek być może początek demolki Do wystroju okien jeszcze nie doszłam. Myślałam nad żaluzjami drewnianymi, ale za dużo światła zabierają. Liczę na Twoją pomoc przy tym etapie!
Fajne irysy, ale pamiętaj, że mega wysoki szczypior potem z nich rośnie Choć zawsze będziesz mogła położyć te zdźbła między lawendą. Ja tak robię, że upycham liście cebulowych pod inne rośliny
Nawet specjalny sprzęt do focenia wiosny wyjelas Musimy kiedyś na jakąś wiosenną kawę się zgadać - ja juz po sesji (tej drugiej ) to dużo czasu mam - tak jakby