Tak na szybko, jeszcze trochę wersja robocza
No i w pełnym słońcu kiepsko się prezentuje na fotach
Wiatr urywa głowę i kwiatki na gorze straciły juz płatki
Hakonki u mnie mają się nieźle. Dlatego zadarniam niemal nimi rabaty. Uwielbiam je.
Widzę że też masz niezłe, futrzaste grono. Tak jak u mnie obecnie, dwa koty i pies. Piękny ten szary
Ale jak widać, kobiety w większości stad rządzą
Może pierwsza myśl jest dobra. 3 jałowce Gold Cone ustawione w trójkąt, prowadzone na 3 różnych wysokościach. Takie 3 wąskie walce. Reszta powierzchni obsadzona konwalnikiem Niger. Liściaste nie da Ci całorocznej przesłony. Pisałaś, że takiej potrzebujesz. Nie ma tam miejsca na nic więcej. To taka geometryczna propozycja. Pozdrawiam
Pojechałam sobie dzisiaj do Lidla na zakupy. Dzieci przed wyjściem z domu mówią do mnie - „ mamo, tylko nie kupuj żadnych kwiatków ! „ i co ? Wchodzę a tam piękne piwonie. I jak tu nie kupić ?? Też tak macie ?? [
Kiku już zaczyna, fotka z soboty wtedy była taka
klon od Madzi ślicznie przezimował, a w podwórku atropurpureum mimo owinięcia w połowie zmarznięty, a ten ratowany po powodzi chyba zdechł całkiem
Aniu dziękuję Kochana
byłam dziś w szkółce-kupiłam klematisy ,ale gapa ze mnie telefonu ze sobą nie wzięłam i nie popatrzyłam ,czy są te co chcesz ....ale w przyszłym tygodniu tam znowu będę ,to obiecuję spojrzeć -będę dzwonić ,jak coś
a azalia mi jeszcze żadna nie kwitnie -to pierwszy rodek Pj Elite
dziękuję za tak miłe komplementy ....warzywnik nabiera powoli wyglądu ,tak jak sobie wymyśliłam ......jeszcze ostatnie szlify i uznam go za skończony
do poprawki ścieżka -sama układałam i krzywo trochę trzeba się ze sznurkiem i poziomicą zaprzyjaznić
tu jeszcze dojdzie łuk -pergola ,taki jak przy domku -mam nadzieję ,że syn mi go dzisiaj poskręca
o taki -ten też jeszcze nie wypoziomowany i nie wbity
Sylwia to ten jeden z pierwszych -Pj elite....on najszybciej zaczyna ....piękny jest co roku
ściągania darni mam dość -wczoraj robiłam do upadłego -korzystałam z wolnego dnia ....a dziś nie mam siły nic robić ,a do pracy trzeba iść
ale zrobiłam wszystko co zaplanowałam .....
zaraz zajrzę do Ciebie ,gdzie tą darń ściągasz
masz tu przedsmak mojego warzywnika ....jeszcze dojdzie jeden prostokąt na agrest ....ale muszę trochę odpocząć ...
jak trawka urośnie ,to będzie ładniej ....
na rabacie przy skrzyniach wysiałam wszystkie nasiona kwiatów ,jakie miałam -ma być łąka kwietna ,a co wyjdzie -to się okaże