Mały domek z ogródkiem
16:05, 09 kwi 2021
I cyk - zbliżenie 
W rzeczywistości świerki posadzone są w większych odległościach od siebie.
Planuję:
- wywalić dwa derenie spomiędzy świerków, w ich miejsce przesadzić dwa świerki ze ,,ściany wschodniej”
- wywalić 2 brzozy sprzed domku narzędziowego, dosadzić 1 brzozę koło dereni po zachodniej;
- cyprysik nutkajski jest chyba za blisko domu - przesadzić w miejsce wysadzonych świerków ;
- katalpa jest 5 m od tarasu i 3 od płotu. Zostawić??? Wywalić??? Ona nie jest szczepiona , tylko zwykła. Wsadziłam ją tam, bo chciałam trochę cienia na tej spiekocie. Ale do połowy maja to same badyle.... Cóż z nią począć ??
- w cieniu świerków planuję rabatę z rodakami - rośnie tam już jeden;
- ta niebieska kulka to Kalina (nie wiem jaka) - przesadzić bliżej płotu ???
- na całej długości ogrodzenia od wschodu dosadzę tuje szmaragd.
Wszelkie sugestie mile widziane
W rzeczywistości świerki posadzone są w większych odległościach od siebie.
Planuję:
- wywalić dwa derenie spomiędzy świerków, w ich miejsce przesadzić dwa świerki ze ,,ściany wschodniej”
- wywalić 2 brzozy sprzed domku narzędziowego, dosadzić 1 brzozę koło dereni po zachodniej;
- cyprysik nutkajski jest chyba za blisko domu - przesadzić w miejsce wysadzonych świerków ;
- katalpa jest 5 m od tarasu i 3 od płotu. Zostawić??? Wywalić??? Ona nie jest szczepiona , tylko zwykła. Wsadziłam ją tam, bo chciałam trochę cienia na tej spiekocie. Ale do połowy maja to same badyle.... Cóż z nią począć ??
- w cieniu świerków planuję rabatę z rodakami - rośnie tam już jeden;
- ta niebieska kulka to Kalina (nie wiem jaka) - przesadzić bliżej płotu ???
- na całej długości ogrodzenia od wschodu dosadzę tuje szmaragd.
Wszelkie sugestie mile widziane