O rany, ja na mojej wciąż na palcach mogę liczyć pąki!
Derenie przepiękne! Dobrze, że wymieniłas tamte!
Chyba jednego-dwa gdzieś wcisnę, bo gałązki super do dekoracji!
Dotarła i do mnie
Powiem w skrócie - kwintesencja wiedzy Ogrodowiskowej i nie tylko. Wybrane najlepsze teksty, ułożone w bardzo przejrzysty sposób. Przepiękne zdjęcia. Bardzo dobrze wyważona ilość tekstu i materiał zdjęciowy. Porady bardzo jasne. Bardzo piękna i przydatna pozycja w biblioteczce. Będzie na stałe pod ręką. Coś i dla początkujących i dla tych którzy pracują w ogrodzie od kilku lat. To taki kalendarz ogrodowy w ekskluzywnej formie zamiast notatek w zeszycie.
Na końcu ścieżki pod modrzewiami powstał w tym roku "paprotnik". Po drodze jest murek z cegły, ławka pod lipą, a po drugiej stronie różaneczniki i hortensje.
Edit. Ciągle powracam do zdjęć Pink Annabell - jakie one piękne. Bardzo żałuję, że nie mam miejsca dla nich Do donic to mi ich szkoda - z resztą chyba do donic się nie nadają.
Zimowo i zimno bylo. Dwa dni solidnego mrozu. Teraz robi sie lód i chlapa. Mimo wszystko zapowiadają, ze w tym roku śniegu nam nie zabraknie. To i dobrze bo wiosną nie będzie tak sucho.
Jeszcze wrzucam dwie fotki koziołka sarenki.
Dziś już jest temp.0st., śniegu trochę dopadało!
Zimowe widoczki jeszcze nie znikająNiech lepiej spadnie teraz wszystko co ma białego spaść, a od marca już dziękujemy za śnieg i mrozy!!!
Dziś rozebrałam w domu choinkę, bo już strasznie się sypała. Dekoracje w ogrodzie jeszcze będą pewnie do 2 lutego
Pozdrawiam Anuś i mam nadzieję do szybkiego zobaczenia