Marzenko
Głupiego robota no ale co zrobić ... nie było wyjścia ... pozostawione na pewno zostałyby w poniedziałek zdeptane przez fachowca Wczoraj klapnęły mi po przesadzeniu ale już dzisiaj jest nieźle
nie usuwaj plisss
te carexy Ci ładnie przezimowały, a pumillo co ile sadziłaś?
nie jest płasko, fajnie. kosodrzewina z czasem podrośnie. Podoba mi sie jednak
ale to drzewo jednak nie przed oknem wiesz...?
po połączeniu twojej wizji i Iwony propozycji odwrócenia wyszło mi takie cos.
co sądzicie?
I wersja 2 połączenie rabaty Jagody z pomysłami Kasya
Aniu u mnie jest tak:
Potem usunę zdjęcie.
Jeśli czujesz, że to będzie za płasko to będziemy myśleć dalej ... tylko wydaje mi się, ze trzeba brać pod uwagę coś zimozielonego ... może jednak kulki rożnej wielkości z trawkami i cebulowymi. Pięknie wyglądają też kulki całkiem przy drzewie. I musisz brać po uwagę, że tą rabatę najczęściej widzisz po szerokości a nie po dlugości
AgataP – Agata ja w miejscu usiedzieć nie mogę…jak nic nie robię to po prostu więdnę…
A ciemierniki dostałam w tamtym roku od Bogdzi i wymyśliłam sobie z nich obwódkę pod płotem. Jak na razie rosną pięknie…szkoda że w tym roku jeszcze nie zakwitły.
yolka – u mnie podmarzł dereń variegata i chyba trochę dwa miłorzęby… w sumie to mam trzy miłorzęby i nie wiem dlaczego ale ten trzeci ma się dobrze. Muszę tym dwóm podmarzniętym się dokładnie przyjrzeć.
Bogdzia – Moja Susan jest cudna…Dzięki Bogdziu, bo to przecież od ciebie prezent !!!
Przesadzałam rośliny spod jałowców ... żeby w poniedziałek fachowiec mógł wylać fundament ... jutro mam czas na przemyślenia i wytyczenie wykopów
Dzisiaj jestem już mega zmęczona ...
Fotkę cyknę jutro rano
Ps Najtrudniejszą robotą było przesadzenie czosnków glówkowatych chyba ze sto ich było!!! Tutaj jestem w połowie tej żmudnej roboty
No to szkoda wielka bo przecież Ty dużo jej wysiałaś
Moja nie przytyła za wiele ale urosła trochę ... całkiem inaczej by wyglądała gdybym ją do większych doniczek przesadziła ale juz mi się nie chciało
Dziękuję Ren133 Świetna ta kompozycja- bardzo elegancka, obawiam się jednak, że w moim przypadku byłoby za pusto. (już mi trybiki w głowie pracują, gdzie by taką donicę postawić, może przed tarasem? ).
Może ma ktoś jeszcze jakąś propozycję?