MOlinie- nei związałam i leżą plackiem ale jakoś mnie to nie rusza wiosną posprzątam i będzie git
Olu A wleiłabyś zdjęcia prosa rózgowatego?
dobrze prawi nasza Karola
Beda.. Moze od tej polnocnej strony zamiast lawendy daj rozchodniki? Dadza rafe, no i jesienia beda ladne.... Trawy tez pewnie sa bardziej znoszace cien, moj ML bardzo dobrze sobie radzi na pln-zach rogu domu.
Kasya- neistety na słońcu wygląda średnio podczas gdy w półcieniu jest idealna, sliczna głębok zieleń stojące czupryny
razem z mężem mamy do psów raczej negatywny stosunek ale te trawy jakby tak na płasko posadzić czemu nie
u Ciebie nawet bałwan jest designerski odnośnie przepisu- 2 łyżeczki czy łyżki proszku do pieczenia bo planuję upiec
mnie sie wydaje że rośnie dośc szybko w dwa sezony potrafi już zachwycić, zasada nr jeden to sadzić je w szmacie w wyciętych dziurach - bo ta traka dość ostro łazi i robi się plama zamiast czupryn zasada nr 2 ja nei dzielę w sensie że łopatę na kawałki tylko ajk chce pozyskać sadzonki to zabieram je z tych młodych przyrostów dookoła "matki", one mają swoje korzonki i bez problemu sie przyjmują i rozrastają zasada nr 3 duzo lepiej rosną w półcieniu niz na patelni
no pięknie, pieknie ... musieliście być grzeczni w 2015 na maxa ... Równie grzecznego i pomyślnego 2016 !!! Wilczyca Wam życzy !!!