Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

Bałaganu ogrodowego Karoliny ciąg dalszy czyli o moim gumowym ogródku:)

malkul 10:11, 14 sty 2016

a na krarzaku setki malych smakołyków
margaretka3 12:40, 14 sty 2016

...które chciałoby się zjeść na raz
popcorn 16:43, 14 sty 2016

Nie moge sie doczekac to Gosia daj znac co chcesz ode mnie, mam pare odmian pomidorkow plus trzy kolejne od plantico w drodze.

Gosia, czekam na Twoje wrazenia z Filipin. Kupilam sobie "na zas" przewodnik lonely planet za rok moze dwa sie trafi promocja

Dzisiaj przezylam, fajnie bylo! Najezdzilam sie za wszystkie czasy po lodzie hamowanie awaryjne, omijanie przeszkod. Wychodzenie z poslizgu. Niesamowite uczucie jazda z autkiem z tylnymi kolami zamienionymi na takie malutkie jak od wozka sklepowego.
I na deser jazda autami rajdowymi z pilotami
popcorn 16:45, 14 sty 2016

Utytulowanymi w wielu rajdach. Zzielenialam tylko w pickupie 4x4 kiedy dalabym sobie glowe uciac ze zaraz sie stoczymy w przepasc.. Masakra, tutaj nie chcialam sama prowadzic i tylko to odpuscilam. Reszta super

Milego popoludnia!
lindsay80 16:57, 14 sty 2016

popcorn napisał(a)
Wow! Odsprzedasz mi? Blagam szukam tez odm. Kmicic. I jak masz inne samokonczace i typu cherry to tez chetnie

Po sniadanku, jedziemy sie szkolic w akademii bezpiecznej jazdy. Mam nadzieje nikogo nie potrace i nie uszkodze im auta stracha mam troche.. Ech

Odmianę Kmicic widziałam dzis w Auchan i LM.
Kasya 17:08, 14 sty 2016

popcorn napisał(a)
Nie moge sie doczekac to Gosia daj znac co chcesz ode mnie, mam pare odmian pomidorkow plus trzy kolejne od plantico w drodze.

Gosia, czekam na Twoje wrazenia z Filipin. Kupilam sobie "na zas" przewodnik lonely planet za rok moze dwa sie trafi promocja

Dzisiaj przezylam, fajnie bylo! Najezdzilam sie za wszystkie czasy po lodzie hamowanie awaryjne, omijanie przeszkod. Wychodzenie z poslizgu. Niesamowite uczucie jazda z autkiem z tylnymi kolami zamienionymi na takie malutkie jak od wozka sklepowego.
I na deser jazda autami rajdowymi z pilotami

ale fajnie a z jakiej okazji takie szkolenie ? to integracja czy co ?
popcorn 18:37, 14 sty 2016

Iza, dzieki, wstapie w weekend

Kasiu, tak, noworoczne spotkanie, podsumowanie 2015 i cos milego dla nas
Zmeczona jestem, a tu impra przed nami

Milego!
malkul 18:59, 14 sty 2016

popcorn napisał(a)

dałam u mnie Ogłoszenie

Przyjmę do dobroczyńcy
parę nasionek pomidora
Malachitowa Szkatułka

masz takie?
popcorn 19:01, 14 sty 2016

Nie mam, a tez chce
margaretka3 11:33, 15 sty 2016

Dorzucę Malachitową Ale jakbym pomyliła nasionka, to nie bij... (tak na 90% jestem pewna).

Karola, ja mam nasionka około czterdziestu odmian, a jeszcze nowe do mnie przyjdą Więcej nie dam rady wysiać Ale kiedyś coś sobie u Ciebie upatrzę